Лайм

Пісню Аліни Паш для Нацвідбору на "Євробачення-2022" назвали нудною: Бракує вогню

Реп-зірка достроково презентувала конкурсний трек

Після скандалу із порушенням правил Аліна Паш представила пісню, з якою виступить у фіналі Національного відбору на "Євробачення-2022". Трек отримав назву "Тіні забутих предків" (Shadows of Forgotten Ancestors) та записаний двома мовами - українською та англійською.

Конкурсну пісню опубліковано на YouTube-каналі хіп-хоп-виконавниці 4 лютого. За словами зірки, спочатку реліз мав відбутися за день до фіналу Нацвідбору, 11 числа, проте хтось "нахабно злив" пісню в мережу. І оскільки частина слухачів вже почула трек, Аліна вирішила показати його всім.

"Полетіло так полетіло! Я уявляла, що Євробачення це гучний конкурс, але щоби гуркотіло так сильно… Хтось нахабно злив в мережу мою пісню для конкурсу Євробачення, до речі, не лише мою. Реліз мав відбутись 11.02, - пише співачка в Instagram. - Я вирішила, що раз частина слухачів уже змогла прослухати пісню, то потрібно уже показати всім. Тому сьогодні достроково я дропаю свій маніфест. Але знайте, що задум не показувати пісню до прямого ефіру був не просто так. Повноцінно її можна буде зацінити разом із шоу".

Користувачі мережі, які першими почули "Тіні забутих предків", вже діляться своїми враженнями від треку. На Instagram-сторінці конкурсу в Україні, де було опубліковано фрагмент пісні, слухачі влаштували бурхливе обговорення. І багатьом єврофанам пісня здалася нудною та слабкою для "Євробачення".

Фото: instagram.com/alinapash

"Немає тієї Паш у цій пісні, її якоїсь унікальності", "Слабувато... після Go_a не дуже", "Не вистачає вогю", "Ну це нудно, краще б Мотанку", "Нудненько", "Ну, начебто і класно звучить, але для Євро занадто проста", "Паш втратила всю свою індивідуальність і фішку в цій пісні", "Пісня як для нас - непогана, але для Євро - це нудьга… Не думаю що це найкращий на даний момент вибір на Євро", - пишуть слухачі у коментарях.

А фанати Аліни Паш підтримали її у виборі пісні і тепер з нетерпінням чекають, яке шоу співачка представить на сцені Нацвідбору. Відбірковий концерт, під час якого оберуть представника України на "Євробаченні-2022", відбудеться 12 лютого.

  • До старту фіналу Нацвідбору залишаються лічені дні, і наразі свої конкурсні пісні оприлюднили не всі. theLime зібрав всі представлені на сьогодні треки фіналістів.
  • Оголошено ім'я першого члена журі Національного відбору на "Євробачення-2022". Оцінюватиме виступи учасників відома українська співачка.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям

Травесті-діва Монро прокоментувала ставлення до можливої мобілізації після прийняття нового закону

Після ухвалення нового закону про мобілізацію трансгендерна Діва Монро заявила, що готова відвідати ТЦК

Хто виступатиме у першому півфіналі "Євробачення-2024": пісня України та інших країн-учасниць

Коли виступатиме Україна на "Євробаченні-2024" - пісня alyona alyona і Jerry Heil та інших учасників першого півфіналу, що відбудеться 7 травня