Лайм

Надя Дорофєєва анонсувала новий трек оголеним фото - тепер фани чекають на реліз ще сильніше

До прем'єри пісні залишилося трохи менше двох тижнів

Надя Дорофєєва готує до виходу пісню Raznotsvetnaya - назву трека співачка розсекретила своїм новим татуюванням. Дату релізу зірка вирішила оголосити не менш оригінально, і для цього виконавиці довелося роздягнутися.

Суддя "Голосу країни-11" опублікувала в Instagram пікантний кадр, на якому зображена напівоголеною. Надя позує без білизни, прикривши пікантні частини тіла рожевою сукнею. "Реліз #raznotsvetnaya 18 лютого!", - анонсувала вона.

Фото: instagram.com/nadyadorofeeva

Публікація співачки викликала ажіотаж і всього за пару годин зібрала понад 70 тисяч лайків. Шанувальники захоплюються фігурою та сміливістю Дорофєєвої, а також пишуть, що тепер чекають на прем'єру ще сильніше.

"Як дожити до 18 числа? Ось це так анонс", "Надя це ж нереально красиво! Чекаємо з нетерпінням реліз пісні raznotsvetnaya!", "Все очікував прочитати під цим фото, але не анонс пісні. Красиво", "Яка фігура", "Боже це точно Надя? Кайф", - захоплюються фанати під постом.

Раніше співачка опублікувала фрагмент майбутньої пісні та запустила новий челендж у TikTok. Тепер користувачі повторюють вірусні рухи співачки під: "Запрещенная любовь. Разноцветные грехи. На-на-на...На-на-на..."


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від DOROFEEVA (@nadyadorofeeva)


  • Раніше Надя Дорофєєва влаштувала домашню фотосесію у мереживній білизні. Для зйомки співачка обрала кілька пікантних поз, які дозволили їй продемонструвати сталевий прес та стрункі ноги.
  • А також показала шанувальникам обличчя без макіяжу. Надя Дорофєєва належить до тих зірок, які у повсякденному житті намагаються відпочивати від косметики.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Україна вийшла у фінал "Євробачення-2024": коли виступатимуть alyona alyona і Jerry Heil

alyona alyona і Jerry Heil витягли під час жеребкування позицію Вибір продюсера - коли артистки будуть виступати у фіналі Євробачення 2024

У Мальме пройшов перший півфінал "Євробачення 2024": головні подробиці шоу

7 травня о 22:00 за Києвом стартує "Євробачення-2024" - дивитись онлайн трансляцію першого півфіналу конкурсу

Хто пройшов у фінал "Євробачення-2024" після першого півфіналу: результати голосування

Після першого півфіналу до гранд-фіналу "Євробачення-2024" пройшли 10 країн-учасниць