Лайм

Дочка Меладзе виступила на "Голосі країни" та розповіла про враження: З хвилюванням я не змогла впоратися

17-річна дівчина обрала ліричну пісню

У третьому випуску шоу "Голос країни-12" на сцену вийшла одна з найобговорюваніших учасниць – Лія Меладзе, дочка популярного композитора Костянтина Меладзе. Вона зважилася на цей сміливий крок, щоб здійснити свою мрію - виступати на великій сцені.

"Коли ми їздили в машині, тато чув, як і підспівую його пісні. Іноді він казав, що я співаю краще за оригінал, а іноді коментував одним словом "добре". Мені дуже приємно, коли він пишається мною і це мене дуже надихає" , - сказала Лія.

Для "сліпих прослуховувань" 17-річна дівчина обрала ніжну ліричну композицію "Hallelujah". Як з'ясувалося пізніше, вибір виявився правильним. Манера виконання учасниці сподобалася зірковим тренерам шоу, адже своїм голосом вона змогла розвернути усі суддівські крісла. Такого повороту подій донька Меладзе, схоже, не чекала, тож від приємного подиву не змогла стримати сльози на очах. Дівчина подякувала всім суддям за проявлений до неї інтерес і зізналася, що досі не вірить, що виступила на головній сцені країни.

Фото: instagram.com/meladzeliya

Оля Полякова, Олексій Потапенко, Надя Дорофєєва та Святослав Вакарчук почали кожен висловлювати свою думку та переманювати Лію до себе. Лія обрала своєю наставницею Надю Дорофєєву, про що заявила після недовгих роздумів: "Почала я співати десь в 10 років, але усвідомлення того, для чого я це роблю, прийшло лише кілька років тому. Я досі не вірю, що стою на цій сцені... Я піду до Наді в команду".

"З якими б мінусами та недоліками я зараз не заспівала, я собою задоволена. Зі своїм хвилюванням я правда не могла впоратися. Я думаю, тато це побачить, але його особливо це не злякає. Він знає, яка я емоційна", - висловилася Лія про свій виступ на шоу.

Костянтин Меладзе знав про плани доньки брати участь у грандіозному шоу. Він дав їй головну пораду – залишатися самою собою. "Мій батько задовго до моєї заявки знав, що я хочу спробувати себе саме на цьому шоу, і навіть дав мені пораду бути самою собою. Щороку я хотіла прийти на "сліпі прослуховування", але мій перфекціонізм не дав мені цього зробити. Я дуже багато часу працювала, щоб показати себе зараз, самовдосконалювалась. Дуже хочу, щоб "Голос країни" став початком моєї боротьби зі страхом неідеальної себе, - сказала дівчина. - За все життя я зробила багато неймовірних речей, виступала на великих сценах, знімалася у багатьох відеороботах, але нічого подібного в мене не було".

Фото: instagram.com/meladzeliya

Нагадаємо, Лія народилася у шлюбі Костянтина Меладзе з Яною Сумм. Зараз дівчина живе у Києві, але найближчим часом вона планує вступати до музичного вузу в США, щоб освоїти професію саундпродюсера.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Теги:

Новини партнерів

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші