Лайм

Лія Меладзе розповіла, чому батько не прийшов підтримати її на шоу "Голос країни"

Дівчина дала чесну відповідь

Лія, дочка композитора Костянтина Меладзе, стала учасницею шоу "Голос країни-12", у якому на "сліпих прослуховуваннях" змогла розвернути всі чотири тренерські крісла. Проте знаменитий батько не прийшов підтримати 17-річну дівчину, хоч і знав про її наміри. Виявилося, про це тата попросила сама Лія.

Дочка Меладзе у програмі "Світське життя" заявила, що сказала батькові не йти з нею на вокальне шоу. Своє рішення вона пояснила тим, що тепер "настав її час сяяти".

"Він хотів піти, але я не хотіла. Тому що настав мій час сяяти. Я хотіла висловити своїм виступом не свою сімейну династію, а себе, своїх друзів, своє життя зараз. Тата викликали б на сцену, почалося б усе ось це…", - чесно зізналася дівчина.

Фото: instagram.com/meladzemusic

Лія Меладзе також зазначила, що досить довго наважувалася на цей крок – прийти на кастинг "Голосу країни": "Я дуже-дуже довго наважувалася, тому що потрібно відповідати рівню. Потрібно займатися та удосконалюватися, а це займає велику кількість часу. Тато ніколи не забороняв мені це зробити, мама теж. Єдине - вони переживали за мою психіку, що це може надто жорстко обрушитися на мене... Але я зрозуміла, що до цього підготуватися неможливо. Якщо ти вже тут і зробив це, то до цього можна тільки звикнути", – розповіла Лія про свої враження.

Фото:

Нагадаємо, Для "сліпих прослуховувань" дівчина обрала ніжну ліричну композицію "Hallelujah". Як з'ясувалося пізніше, вибір виявився правильним. Манера виконання учасниці сподобалася зірковим тренерам шоу, адже своїм голосом вона змогла розвернути усі суддівські крісла. Такого повороту подій донька Меладзе, схоже, не чекала, тому від приємного подиву не змогла стримати сльози на очах. Дівчина подякувала всім суддям за проявлений до неї інтерес і зізналася, що досі не вірить, що виступила на головній сцені країни. Вона обрала своєю наставницею Надю Дорофєєву.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil