Лайм

Безкінечно ображений хлопчик: Могилевська звернулася до співачки-трансгендера Зі Фамелу

Зірки продовжують публічно з'ясовувати стосунки

Українська співачка Наталія Могилевська відповіла на звинувачення своєї екс-підопічної Зі Фамелу у гомофобії та трансфобії. За словами артистки, така заява їй здалася дивною і недоречною.

Раніше Зі Фамелу (у минулому - Зіанджа, Борис Апрєль) висловилася у своєму Instagram про гомофобію з боку Могилевської, бо та називала її в чоловічому роді в інтерв'ю: "Той факт, що вона відмовляється називати мене в жіночому роді – говорить про її трансфобію та гомофобію. Що дуже сумно, але не скажу, що дивно".

Фото: instagram.com

"Я хотіла допомогти, а не відкинути або проігнорувати, як на той час робили більшість по відношенню до гомосексуалів і трансгендерів. Зараз, маючи нові дослідження та інформацію та трохи більшу лояльність людей, ми могли б зробити щось успішніше. Але час уже не повернути. Мені дивно, що ти звинуватила мене в неприйнятті трансгендерів. Коли я за тебе влаштовувала буквально революції, не даючи можливість організаторам шоу проїхати на зйомку та ризикуючи всім майданчиком, своєю участю та репутацією...Я багато разів боролася за тебе, відстоювала та витирала твої сльози…", - відповіла Зі колишня наставниця у своєму блозі в Instagram.

Фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya

Також Могилевська поділилася іншими подробицями: "Я взагалі не пам'ятаю, щоб він щось їв. Нескінченно сидів на дієтах, нескінченно худнув. У нього було гарне струнке тіло, але пухкі підліткові щічки, і це було пов'язано взагалі не з повнотою, а з прекрасною юністю та молодістю, що вигідно відрізняє молодих людей від дорослих".

"А ще я пам'ятаю, що Боря був нескінченно на всіх ображений. Він часто "ляпав" в інтерв'ю, що всім нам потім доводилося якось викручуватися з цього ляпа. Він нескінченно був знедоленим, на всіх ображеним хлопчиком. Йому весь час здавались скрізь якісь підступи, змови, йому здавалося, що всі навколо вороги!" - додала знаменитість.

Фото: instagram.com/zifaamelu

Зі Фамелу написала у відповідь, що немає ідеальних людей. Те, що у підлітковому віці вона була депресивною та примхливою, – правда. Але співачка терпіла побиття та приниження, про які вирішила не розповідати в офісі.

Фото: instagram.com/zifaamelu

Нагадаємо, Зі Фамелу (екс-Зіанджа, Борис Апрєль) – українська трансгендерна співачка, учасниця проектів "Фабрика зірок 2" та "Фабрика зірок. Суперфінал". Після "Фабрики зірок 2" і до вересня 2013 року працювала з продюсерським центром "Talant Group", де її продюсерами були Наталія Могилевська та президент "Talant Group" Борис Бронштейн. У 2018 році артистка повернулася на сцену під новим псевдонімом – Зіанджа. Вона взяла участь у популярному вокальному шоу "Голос країни". У лютому 2020-го виконавиця знову змінила сценічне ім'я на Зі Фамелу.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків