Лайм

Готова до операції: Руслана Писанка розповіла про свій стан після тяжкої травми на сцені

Зірка вийшла у прямий ефір прямо з лікарняного ліжка

Українська акторка та телеведуча Руслана Писанка, яка оступилася під час танцю та зламала ногу, розповіла про свій стан після травми. За словами знаменитості, вона почувається нормально і вже готова до операції.

Детальніше про це Писанка розповіла у програмі "Твій день". "Я почуваюсь нормально. Таке відчуття, ніби я вже здорова, але ходити ще не можу. Вже готова до операції, найближчим часом її зроблять. Якщо зараз хтось перебуває в такому ж стані, як і я, головне зрозуміти, що це сьогодні твоя реальність, і це можна подолати. Все минеться і буде добре. Кажуть, може відвело від чогось страшнішого...", - поділилася Руслана.

Фото: 1+1

Згідно з прогнозами лікарів, ходити акторка зможе лише через 3-4 місяці. Проте сама вона впевнена, що повернеться на роботу набагато раніше. "Ваша підтримка дає мені силу, і стимул повернутися в кадр! Я дуже скучила за своїми колегами та глядачами! Думаю, на милицях зможу прийти на ефір. І навіть сісти на високий стілець за столом, щось готувати. Адже я не язика зламала, а лише ногу", - додала телеведуча.

Фото: facebook.com/ruslanapisanka

Про те, через що могла статися травма, Писанка розповіла на своїй сторінці у Facebook. 4 лютого вона впала і знепритомніла на сцені під час вистави "Поїзд "Одеса-Мама". "На поклоні ми з акторами танцюємо коротенький танець. Я це роблю на підборах і, мабуть, цього разу вчасно не зманеврувала. Зробила необережний рух та впала. Здалося – підвернула ногу, – написала вона. - Можливо, через те, що у залі театру було холодно, і м'язи виявилися не розігрітими. А можливо, просто невдало оступилася. І впала вниз", - назвала акторка можливу причину перелому ноги.

Фото: facebook.com/ruslanapisanka

Лікарі поставили Руслані діагноз - перелом ноги зі зміщенням, тому без операції не обійтися. Ведуча тримає своїх шанувальників у курсі того, що відбувається, і каже, що їй складно зараз рухатися, і вона ще відчуває слабкість. "Лежу на витяжці. До ноги прикріплено спеціальну гирю, яка витягує ногу. Рухатися не можу - тільки лежати на спині. Мені дають знеболювальне, і ось багато сплю, висипаюся", - заявляла знаменитість раніше.

Фото: facebook.com/ruslanapisanka

Нагадаємо, Руслана Писанка – українська акторка та телеведуча. Справжнє прізвище Писанко, під ним вона вказана у титрах фільму "Кілька любовних історій". Зірка народилася 17 листопада 1965 року в Києві у родині кінооператора Ігоря Миколайовича Писанка, Лауреата премії Шевченка у 1973 році за документальний фільм "Радянська Україна". У 2012 році вийшла заміж за бізнесмена Ігоря Ісакова, з яким познайомилася на сайті знайомств.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil