Лайм

Без операції не обійтися: Руслана Писанка сильно травмувалася на сцені

Актриса і телеведуча розповіла про самопочуття

У п'ятницю 4 лютого Руслана Писанка впала і знепритомніла на сцені під час вистави "Поїзд "Одеса-Мама"". У неділю актриса та телеведуча звернулася до друзів та шанувальників у Facebook, щоб розповісти про свій стан.

Виявилося, що Писанка оступилася під час танцю та зламала ногу. Тепер на 56-річну артистку чекає операція.

Фото: facebook.com/ruslanapisanka.1plus1

"На поклоні ми з акторами танцюємо коротенький танець. Я це роблю на підборах і, напевно, цього разу вчасно не зманеврувала. Зробила необережний рух і впала. Здалося - підвернула ногу, - написала Писанка. - Можливо, через те, що в залі театру було холодно, і м'язи виявилися не розігрітими. А можливо, просто невдало оступилася. І впала долу".

Руслані відразу ж викликали швидку, і вона чекала на лікарів, лежачи на сцені. Акторка не рухалася, щоб не пошкодити ногу. Наразі вона знаходиться в одній із київських державних лікарень, де лежить на витяжці та чекає на консиліум лікарів та остаточне рішення з приводу лікування перелому.

Фото: facebook.com/ruslanapisanka.1plus1

"Вимушена констатувати діагноз - у мене перелом ноги зі зміщенням. На жаль, без операції не минеться, - написала вона. - Лежу на витяжці. До ноги прикріплено спеціальну гиру, яка витягує ногу. Рухатися не можу - тільки лежати на спині. Мені дають знеболювальне, і ось багато сплю, висипаюся, бо відчуваю слабкість".

Після травми у актриси піднімалася висока температура та тиск, тому вона не виходила на зв'язок. Тепер її самопочуття покращало, і вона пообіцяла інформувати публіку про свій стан.

Фото: facebook.com/ruslanapisanka.1plus1

"Відчуття ніби уві сні. Не зі мною. Але все обов'язково буде добре! Ми віримо! Потрібно просто почекати і набратися терпіння! Зі мною чоловік Ігор. І гріють ваші теплі слова підтримки", - написала вона.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil