Лайм

Трохи вийшла з форми: Руслана Писанка розповіла про складнощі схуднення

Актриса зізналася, що підтримувати цільову вагу їй зовсім непросто

У 2017 році українська актриса Руслана Писанка брала участь в шоу "Зважені та щасливі", де їй вдалося втратити 42 кг при стартовій вазі 136 кг. У новому інтерв'ю РБК-Україна 54-річна Писанка розповіла, чому утримувати вагу - непросте завдання.

Фото: instagram.com/sussexroyal

"У тому реаліті ми займалися тільки тим, що худнули. Тільки скиданням ваги і заняттями, харчуванням, і т.д. Коли ти виходиш вже в реальне життя, це інше реаліті, життєве. Зараз я, звичайно, трохи вийшла з тієї форми, в якій я була на проекті, - зізналася вона. - Але скажу чесно, для того щоб дійти до бажаної ваги і утримувати її, цим потрібно постійно займатися. По-іншому не буде. Не може бути такого, що ти схуд і все, і далі вже життя прекрасне, все так і залишиться. Нічого не залишається. На жаль, наші клітини пам'ятають, що там щось було ще додатково. І як тільки ти перестаєш звертати увагу на своє харчування, можеш щось з'їсти вночі, потім рано вранці - у тебе збивається звичний нормальний графік прийому їжі, при якому ти худнув. Тут залишається одне - наймати кухаря, який постійно буде з тобою".

Сама актриса користуватися послугами кухаря поки не готова - занадто дорого.

"Є зараз всякі фірми, які пропонують 5-ти разове харчування, але мені здається, що ці харчові набори коштують невиправдано дорого. Я розумію, вони користуються тим, що люди не встигають самі собі готувати. Але насправді, це не зовсім те", - говорить вона.

  • Раніше Руслана Писанка розповіла про смерть рідної людини. Брата актриси забрала онкологія
  • Настя Каменських поділилася рецептами улюблених страв і корисних солодощів. Серед них - ПП-цукерки і навіть морозиво, яке не шкодить фігурі

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також