Лайм

Як одягтися цієї весни у стилі Кейт Міддлтон: 10 елегантних образів герцогині

Модні ідеї, які підійдуть для різних випадків та заходів

Нещодавно Кейт Міддлтон у затишному светрі та джинсах влаштувала читання казок, і її практичний образ не залишився поза увагою шанувальників. Це зовсім не дивно, адже кожну появу герцогині гаряче обговорюють і розбирають її вбрання на дрібні деталі. theLime знайшов у мережі кілька варіантів аутфітів Кетрін, які ідеально підійдуть для весни-2022.

Раніше герцогиня Кембриджська відвідала громадський центр PACT (Батьки та діти разом), де поспілкувалася з батьками, волонтерами та медичними працівниками. На зустрічі вона з'явилася в укорочених чорних штанах із завищеною талією та ременем із золотистою пряжкою. Завершили діловий образ Кейт класична чорна блуза без декору та сірий жакет у клітинку. Також Міддлтон доповнила вбрання взуттям на підборах з гострим носком.

Фото: Getty Images

На початку лютого королівська особа разом із принцом Чарльзом та його дружиною Каміллою прийшла на зустріч, яка була організована благодійним фондом The Prince's Foundation. Дружина принца Вільяма одягла сіру сукню із твіду від Кетрін Вокер. Вбрання з довгими рукавами і довжиною до колін доповнене спідницею А-силуету, що розширюється нижче талії. Сукня також має кілька ключових деталей: ефектний чорний комір і пояс на талії з чорною квадратною пряжкою. Герцогиня доповнила образ маленькою чорною сумочкою, чорними колготками та туфлями на підборах. З аксесуарів Міддлтон обрала масивні сережки та обручку.

Фото: Getty Images

А ось для першого офіційного виходу в новому році герцогиня обрала синє пальто від британського бренду Jigsaw, чорну водолазку від Zara за 20 фунтів стерлінгів (майже 800 грн), штани від бренду Jigsaw та туфлі-човники від Emmy London за 395 фунтів (15 тис грн). Також на ній були сережки Accessorize за 6,5 фунтів стерлінгів (250 грн). У такому вигляді Кейт разом зі своїм чоловіком принцом Вільямом вирушила до Музею підкидьків у Лондоні – колишньої лікарні для покинутих дітей, у якій у 2004 році організували музей.

Фото: Getty Images

8 грудня 2021 у Вестмінстерському абатстві відбулися зйомки різдвяного концерту Together at Christmas, який показали на британському телебаченні напередодні Різдва. Організаторка цього заходу Кейт Міддлтон була у сукні червоного кольору – трендовий відтінок наступного модного сезону. Вбрання авторства Catherine Walker декороване величезним бантом та гудзиками. Свій образ дружина принца Вільяма доповнила аксесуарами в тон: туфлями-човниками Gianvito Rossi та клатчем Miu Miu.

Фото: Getty Images

У травні 2021 року герцог та герцогиня Кембриджські влаштували вечір кіно у палаці Холірудхаус в Единбурзі. Члени королівської родини запросили співробітників NHS подивитися новий фільм про Круеллу. Кейт обрала вишукане, але при цьому яскраве вбрання: пальто в клітинку від Холланда Купера, спідницю від бренду Джозеф, акуратні сережки від HM та човники смарагдового кольору від Маноло Бланік. Волосся, зібране в об'ємний хвіст на потилиці, завершило елегантний аутфіт.

Фото: Getty Images

Також на початку цього року Кейт та принц Вільям відвідали Clitheroe Community Hospital у Ланкаширі. Герцогиня Кембріджська була у трикотажній сукні міді від Iris and Ink, замшевих чоботях на підборах, а завершувало образ пальто із кашемірової вовни від бренду Massimo Dutti. Також на ній були сережки від Missoma, вартість яких 100 доларів.

Фото: Getty Images

У вересні минулого року Кетрін вирушила на екскурсію кампусом Маги Ольстерського університету в Лондондеррі, Північна Ірландія. Для цього випадку вона вибрала яскраво-фіолетовий брючний костюм від Емілії Вікстед, маленьку сумочку Jaeger Kate з темно-синьої стьобаної шкіри, в тон до сумки підібрала човники із замші, а сережки-кільця Liv Thurlwell Bobble завершили образ.

Фото: Getty Images

У листопаді 2021 року Міддлтон відвідала військовий музей у Лондоні, щоб офіційно відкрити дві нові галереї: Галереї Другої світової війни та Галереї Голокосту. На ній було темно-синє пальто від британського лейбла Catherine Walker. Також біла шовкова блузка з осінньої колекції Олександра Макквіна (McQueen) 2011 року, яка прикрашена темно-синіми деталями у стилі мілітарі, плечима з еполетами, золотими гудзиками з у вигляді якорів та оборчастим низом. Доповнили образ темно-сині туфлі Gianvito Rossi 85 та сережки-краплі із сапфірами та діамантами.

Фото: Getty Images

Того ж місяця принц Вільям і Кейт Міддлтон прибули до міста Глазго (Шотландія) на кліматичну конференцію COP26 і під час візиту відвідали спортивний центр Alexandra Park. Для зустрічі з шотландськими скаутами герцогиня обрала повсякденний лук, який бурхливо обговорювали її шанувальники. Дружина британського принца з'явилася на публіці у комфортному вбранні у стилі casual. 40-річна Кетрін була одягнена у вузькі джинси чорного кольору, водолазку в тон брюкам та стьобаний жилет кольору хакі. Простий образ герцогині Кембриджської доповнювали її улюблені коричневі черевики на шнурівці See by Chloe.

У жовтні 2021 року королівська особа виступила з програмною промовою на заході, організованому The Forward Trust. Для цього випадку вона вибрала сміливий червоний ансамбль, скомбінувавши в'язану водолазку з довгою плісированою спідницею. Кашемірова водолазка – це Slim Fit від дочірньої марки бренду Polo Ralph Lauren, а творцем спідниці є шотландський дизайнер Крістофер Кейн. Крім того, Кейт доповнила вбрання коричневою сумкою Nano Montreal від лондонського бренду DeMellier та взуттям на підборах від Ralph Lauren Collection. Туфлі італійського виробництва виконані з елегантним гострим носком, чотиридюймовим каблуком та м'якою шкіряною устілкою. Також дружина принца Вільяма одягла пару круглих сережок до свого образу у червоних тонах. Сережки з покриттям із 14-каратного золота мають закручений дизайн. Їхня вартість всього 10 фунтів стерлінгів (близько 380 грн).

Фото: Getty Images

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Україна посіла 3 місце у фіналі "Євробачення-2024": хто виграв конкурс у Мальме

На "Євробаченні-2024" переміг представник Швейцарії Nemo - alyona alyona та Jerry Heil посіли третє місце у фіналі

У Мальме проходить фінал "Євробачення 2024", де Україна змагається за перемогу: онлайн-трансляція шоу

Де дивитись трансляцію фіналу "Євробачення-2024" онлайн, в якому виступатимуть alyona alyona і Jerry Heil з України

alyona alyona і Jerry Heil виступили у фіналі "Євробачення-2024": як віддати за них голос

Як представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona та Jerry Heil виступили у фіналі конкурсу 11 травня