Лайм

5 зимових образів у стилі Кейт Міддлтон: як зібрати вишуканий лук

Спробуйте повторити їх

Герцогиню Кембриджську, дружину принца Вільяма Кейт Міддлтон, яка нещодавно з'явилася в елегантному образі на марші ветеранів, часто називають іконою стилю. Кожену її лук для виходу у світ ретельно розглядають, розбирають на дрібні деталі та обговорюють у пресі. theLime підібрав для вас кілька варіантів зимових образів у стилі герцогині, які можна взяти на замітку.

Основа гардеробу Кейт Міддлтон в холодну пору року – це, звичайно, різні пальта. Під них вона одягає як класичні штани та светри, так і спідниці різної довжини, і святкові сукні. Якщо ви вже давно хотіли поекспериментувати зі стилем, але ніяк не наважувалися, зверніть увагу на лук із яскраво-червоним пальтом прямого крою. Носити його можна з діловими костюмами та взуттям на високих підборах, а доповнити образ палантином у клітинку, як у герцогині Кембриджської.

Фото: instagram.com

Також можна приглянути пальто світлого кольору. Вибирайте приталену модель, яку можна носити як із поясом, так і без. Такий верхній одяг доповнить, наприклад, стриманий лук чорного кольору, як у Кейт Міддлтон. Або зберіть total look у бежевій гамі. Одягайте водолазку, жилетку з еко-хутра, штани вільного крою та ботильйони на високих підборах. Доповніть образ невеликою сумкою та прикрасами.

Фото: instagram.com

Ще один варіант – пальто-трапеція. Ви можете вибрати як однотонну модель, так і в клітинку як у герцогині Кембриджської. Доповнять вишуканий лук аксесуари теплий шарф, зав'язаний вузлом на шиї, та невелика сумочка. Також під такий верхній одяг підберіть замшеві чоботи та рукавички.

Фото: instagram.com

А якщо ви любите нестандартні образи, радимо повторити лук Кейт Міддлтон, доповнивши класичне пальто оригінальними деталями – брошкою та об'ємним беретом. У такому образі можна вирушити на побачення, концерт чи у театр.

Фото: instagram.com

Ще один варіант, як можна урізноманітнити зимовий лук, - підкреслити лінію талії ремінцем (поясом) поверх пальта. Підберіть також аксесуари, наприклад, палантин або шарф, який накиньте на верхній одяг. Так ви виділятиметеся із сірої маси в місті.

Фото: instagram.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору