Лайм

Кім Кардаш'ян розповіла, чому наважилася на розлучення - у відповідь Каньє Вест попросив повернути сім'ю

Екс-закохані продовжують з'ясовувати стосунки публічно

Американська зірка реаліті-шоу Кім Кардаш'ян, яка минулого року подала на розлучення з Каньє Вестом, назвала причину їхнього розставання. Зірка зважилася на цей крок, щоб "нарешті зробити себе щасливою".

"Так довго я робила те, що робило інших людей щасливими", - сказала 41-річна Кардаш'ян в інтерв'ю виданню Vogue. - І тепер я збираюся зробити щасливою саму себе. І це справді добре". Вона додала: "Навіть якщо це призвело до мого розлучення, я думаю, важливо бути чесним із самим собою щодо того, що справді робить вас щасливими. Я вибираю себе. Я думаю, це нормально, що я обрала себе".

Фото: instagram.com/kimkardashian

Знаменитість пояснила, що зараз має намір зосередитися на своїх потребах: "Я збираюся добре поїсти. Я збираюся потренуватися. Я збираюся отримувати більше задоволення, проводити більше часу зі своїми дітьми та людьми, які роблять мене щасливою".

Незважаючи на заяви Кім про власне щастя, Каньє не перестає сподіватися на їхнє возз'єднання. Так, на своїй сторінці в Instagram репер опублікував сімейне фото з Кім та дітьми, яке підписав словами: "Боже, будь ласка, збери нашу сім'ю разом".

Фото: instagram.com/kanyewest

Сама Кардаш'ян впевнена, що з колишнім чоловіком зможе побудувати зрілі стосунки, і це допоможе їм у вихованні дітей. "Ви можете бути так ображені чи злі на свого колишнього, але я думаю, що перед дітьми все має залишатися незмінним. І дітям ви, як і раніше, кажете: "Твій тато найкращий". Переконайтеся, що ваші діти не страждатимуть через ті проблем, які вам доводиться пережити", – висловилася бізнесвумен із цього приводу.

"Розлучення досить важко пережити нашим дітям, і спроби Каньє контролювати та маніпулювати цією ситуацією завдає ще більшого болю всім нам", - додала Кім.

Фото: Getty Images

Нагадаємо, Кім подала на розлучення із 44-річним репером у лютому 2021 року після семи років шлюбу. Пара виховує чотирьох дітей: дочку Норт Вест (15.06.2013), сина Сейнта Веста (05.12.2015), дочку Чикаго Вест (15.01.2018) та ще одного сина Саама Веста (09.05.2019).

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал the Lime і дізнавайтеся про них швидше.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Теги:

Новини партнерів

Читайте також

Мав роман з Анною Трінчер: як змінився актор серіалу "Школа" Богдан Осадчук

Богдан Осадчук у період повномасштабної війни живе у Києві та займається акторством - що відомо про життя знаменитості

Наталія Могилевська розповіла про кулінарні шедеври доньки та чоловіка

Наталія Могилевська розповіла, які страви люблять готувати її чоловік та 12-річна донька. Артистка також наголосила, що ретельно слідкує за раціоном харчування

Виявився слабкою людиною: Геннадій Вітер розкритикував артиста-втікача Олега Винника

Геннадій Вітер розповів, що розчарований поведінкою Олега Винника. Наразі знаменитості не спілкуються