Лайм

Каньє Вест заявив, що врятував Кім Кардаш'ян від витоку другого секс-відео

Модель емоційно відреагувала на цей вчинок

Американський репер Каньє Вест заявив, що віддав своїй колишній дружині Кім Кардаш'ян другу частину скандального секс-відео з нею та її екс-коханим Реєм Джеєм. Перший інтимний ролик з їхньою участю потрапив до мережі у 2007 році, після чого довго гуляв інтернетом. Зірка реаліті-шоу спочатку заперечувала справжність відео, але згодом подала позов на компанію, яка намагалася продавати домашнє порно на DVD.

Каньє Вест стверджує, що було й друге секс-відео, яке він забрав у Джея. Музикант розповів, що зустрівся з колишнім Кардаш'ян в аеропорту та забрав у нього запис. За словами репера, коли Кім дізналася про це, то не стримала емоцій і розплакалася. Про це пише видання Page Six.

Кім Кардашьян та Каньє Вест Фото: Getty Images

"Я віддав відео їй [Кардаш'ян], а вона розплакалася, коли побачила його. Знаєш, чому вона заплакала, коли побачила ноутбук? Тому що це показує, як сильно її використовували. Це показує, як сильно люди не любили її і сприймали як товар", - сказав артист.

Проте представник Кардаш'ян спростував цю інформацію, заявивши, що ноутбук був, але в ньому не було жодного пікантного контенту. "У комп'ютері не було жодного матеріалу сексуального характеру, тільки кадри в літаку на шляху до Мексики та кадри в клубі та ресторані під час тієї ж поїздки", - йдеться у заяві.

Сама Кім переконана, що другої частини секс-відео не було і бути не може. Знаменитість хоче забути цю главу свого життя, і натомість зосередитися на позитивних речах, які вона продовжує робити як мама і підприємниця.

Кім Кардашьян та Рей Джей Фото: Getty Images

У вересні 2021 року колишній менеджер Рея Джея Wack 100 сказав, що має другу частину відомого секс-відео, але адвокат Кім Марті Сінгер спростував цю заяву. Юрист пояснив це тим, що це лише невдала спроба привернути увагу.

У 2007 році, коли в інтернет злили першу частину інтимного відео, Кардаш'ян сказала, що порно було знято для особистого користування. Вона подала позов до суду на компанію Vivid Entertainment, яка викупила у видання TMZ права на 41-хвилинний ролик. Через деякий час зірка відкликала скаргу, отримавши компенсацію у п'ять мільйонів доларів.

Фото: instagram.com/kimkardashian

Нагадаємо, гучний шлюборозлучний процес між Каньє та його екс-коханою Кім Кардаш'ян триває досі. Кардаш'ян подала прохання про розірвання їхнього шлюбу в лютому 2021 року. Вона та її адвокат кілька разів зверталися до Веста та його адвоката, щоб справа зрушила з мертвої точки та процес розлучення був запущений. Проте музикант вирішив на це не реагувати, все ще зберігаючи надію врятувати шлюб. Колишнє подружжя виховує чотирьох дітей: доньку Норт Вест (15.06.2013), сина Сейнта Веста (05.12.2015), дочку Чикаго Вест (15.01.2018) та ще одного сина Саама Веста (09.05.2019).

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Як змінилися прогнози букмекерів після першого півфіналу: які шанси в України

Букмекери оновили свої ставки на переможця "Євробачення-2024" – перше місце посідає Хорватія, Україна – четверте

В самій лише футболці представник Фінляндії здивував появою на сцені "Євробачення-2024"

Представник Фінляндії Windows95man показав епатажний номер у першому півфіналі "Євробачення-2024"

Трішки перестаралася: Jerry Heil розповіла, як отримала травму під час виступу на "Євробаченні-2024"

Jerry Heil отримала травму під час виступу на Євробаченні-2024 - співачка вийшла на зв'язок у соцмережах та розповіла про своє самопочуття