RU  UA

Дізнатися

Суддя Нацвідбору на "Євробачення-2022" розповів, чому у журі немає Андрія Данилка

Цього року артист не увійшов до суддівського складу

Відсутність Андрія Данилка у складі журі Нацвідбору на "Євробачення-2022" викликала питання. Артист був незмінним суддею українського відбору з 2016 року, а цього року його місце займе Ярослав Лодигін - режисер, сценарист та член правління "Суспільного".

Проте сам Лодигін каже, що він нічиє місце не займав, бо всі до останнього сподівалися, що Данилко, як і в попередні роки, буде у складі журі. Він додав, що артист відмовився від суддівства, оскільки на цю дату він давно мав свої плани.

Ярослав Лодигін Фото: instagram.com/lodygin

"Я зрозумів, що в нашій країні позиція судді національного відбору приблизно такої ж суспільної ваги, як крісло президента чи прем'єр-міністра. Так, у певний період це дуже відповідальна місія!" - прокоментував "Ранку з Україною" Ярослав Лодигін, який після оголошення його імені у складі журі зіштовхнувся із хейтом.

Нагадаємо, фінал Національного відбору, в якому оберуть представника України на "Євробаченні", відбудеться вже цієї суботи, 12 лютого. За перемогу змагатимуться 8 артистів, а оцінюватимуть їхні виступи разом із Ярославом Лодигіним співачки Тіна Кароль та Джамала, для яких це вже не перший досвід суддівства.

Судді Нацвідбору на "Євробачення-2022" Фото: instagram.com/suspilne.eurovision

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Євгенія Власова пояснила зникнення зі сцени на роки та заговорила про відновлення кар'єри

Евгения Власова рассказала, почему исчезла из шоу-бизнеса – певица заявила, что ей нужно было сделать паузу из-за обстоятельств в жизни

Ірина Сопонару вийшла заміж за свого коханого-іноземця: акторка показала зворушливі весільні кадри

Ирина Сопонару и ее избранник Рис поженились – актриса показала свадебные кадры – что известно о ее личной жизни

Рожевий манікюр на випускний: стильні дизайни у модному кольорі

Девушкам, которые готовятся к выпускному, следует выбрать нежные оттенки маникюра, которые ассоциируются с молодостью и свежестью. Розовый цвет маникюра может идеально дополнить ваш образ