Лайм

Снуп Догга звинуватили у сексуальному насильстві - репер назвав жінку золотошукачкою

Неназвана танцівниця розповіла про інцидент 2013 року

Жінка звинуватила Снуп Догга у сексуальному насильстві, яке, за її словами, сталося у 2013 році. Позов надійшов до суду Каліфорнії за кілька днів до виступу репера у перерві Супербоула - головної спортивної події року, яка у США є неофіційним святом та найрейтинговішим шоу на ТБ.

Фото: Getty Images

BBC пише, що жінку представили як танцівницю, модель, ведучу та актрису. У позові вона стверджує, що Снуп увірвався до неї у ванну телестудії та змусив зайнятися оральним сексом. Вона, нібито, "неохоче підкорилася", бо боялася за збереження своєї роботи.

"Вона також згадала про кримінальну історію підсудного Снуп Догга, включаючи його передбачувану приналежність до банди", - йдеться у позові.

Тепер жінка вимагає відшкодування збитків. Сам Снуп Догг спростував звинувачення та пожартував у Instagram, що "сезон золотошукачів відкритий".

50-річний музикант - один із хедлайнерів, які дадуть концерт у перервах між таймами Суперкубку. Разом із ним на сцену вийдуть головні зірки американського репу – Емінем, доктор Дре, Мері Джей Блайдж та Кендрік Ламар.

  • Раніше звинувачення в сексуальному насильстві торкнулися Кріс Нота - зірку серіалу "Секс у великому місті".
  • У 2020 році у перерві Супербоулу виступала Дженніфер Лопес та Шакіра. Лопес заспівала разом зі своєю донькою.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Рожевий манікюр на випускний: стильні дизайни у модному кольорі

Дівчатам, які готуються до випускного, варто обрати ніжні відтінки манікюру, які асоціюються з молодістю та свіжістю. Рожевий колір манікюру може ідеального доповнити ваш образ

Актор Юрій Феліпенко поділився думками про службу у ЗСУ та показав фото з побратимами

Юрій Феліпенко служить у ЗСУ - актор розповів про своє ставлення до служби та закликав українців допомагати і не забувати про війну

Вартий всього найкращого: кохана Позитива зворушливо привітала його з днем народження

Олексій Завгородній (співак Позитив) зустрічається з танцівницею Юлією Сахневич - обраниця музиканта привітала його з днем народження