Лайм

11-річна дочка Дженніфер Лопес заспівала з мамою на головній спортивній події року

Дівчинка приєдналася до Джей Ло і Шакірі на сцені Супербоула-2020

2 лютого Дженніфер Лопес і Шакіра виступили в перерві між двома таймами Супербоула-2020 - матчу за звання чемпіона Національної футбольної ліги США. До хедлайнерок найдорожчої спортивної події року приєдналася 11-річна дочка Лопес, Еммі Мерібел, і тепер соцмережі щосили обговорюють її талант.

50-річна Лопес і 43-річна Шакіра за 15 хвилин виконали 7 своїх головних хітів. У завершенні шоу вони об'єдналися для дуету, і одним з найбільш хвилюючих моментів виступу стала поява на сцені стадіону Хард-Рок в Майамі хору дітей, солісткою якого стала Емма Мерібел. Дівчинка продемонструвала свої сильні вокальні дані, виконавши перед багатотисячним натовпом хіт Дженніфер Лопес "Let's Get Loud". Її горда мати стояла поруч, загорнувшись у прапор Пуерто-Ріко.

Дочка Лопес не вперше доводиться співати на публіці, але 11-річна дівчинка вперше з'явилася на такому масштабному заході. У коментарях під відео виступу на YouTube користувачі мережі розхвалюють юну співачку.

"Мені подобається, що несподіваним гостем Джей Ло стала Еммі! Це не моя дитина, але я так зраділа, що у мене на очах виступили сльози! Ця маленька леді вміє співати, і вже співала в Суперкубку! Так тримати, дівчинка! - пишуть вони. - Голос дівчинки Дженніфер - приголомшливий".

Дженніфер Лопес виховує двох дітей, близнюків Еммі і Макса. Їхній батько - колишній чоловік Лопес, відомий латиноамериканський співак Марк Ентоні. Після виступу на Супербоулі в Instagram він поділився фотографією дочки, написавши: "Еммі, татко так пишається тобою. Ти моя люба, і я назавжди твій".

  • Дочка Джонні Деппа вийшла на публіку в прозорому вбранні, і в мережі буря - адже під ним теж нічого. 20-річна актриса у відвертому вбранні від Chanel стала зіркою червоної доріжки BAFTA-2020.
  • 44-річна Мілла Йовович втретє стала мамою і показала нове сімейне фото. Тепер в сім'ї актриси і її чоловіка-режисера на одну красуню більше.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях