Лайм

Цього не можна робити: судді Нацвідбору на "Євробачення-2022" розкритикували номер WELLBOY

Танцювальна постановка "Nozzy Bossy" обурила журі

Антон Вельбой (WELLBOY) виступив у фіналі Нацвідбору на "Євробачення-2022" під номером 7. Співак виконав пісню "Nozzy Bossy", яку присвятив "босоногій силі села".

Незважаючи на позитивний текст та яскраве виконання, суддям Нацвідбору не сподобалася постановка на сцені. Велбой виступив у супроводі танцівниць, на яких сів у фіналі пісні. Таке рішення обурило Тіну Кароль та Ярослава Лодигіна.

Фото: https://www.instagram.com/suspilne.eurovision/

"Там дівчата, він якось присів на них, це поміняйте, бо трохи не те", - сказала співачка, яка також була продюсером Велбоя.

"Якби на "Євробачення" поїхали "Гусі", то ми б повторили успіх як мінімум Андрія Данилка. Друга пісня ("Вишні" - ред.) була трохи гіршою за першу, а ця - гірша за другу і першу. Починається якесь самокопіювання і самоповторення - це моя особиста думка. Я згоден, що абсолютно розходиться "сила села" і об'єктивізація жінок, перетворення їх на предмет, на якому можна посидіти, щоб розважати людей. Цього не можна робити абсолютно точно. І на "Євробаченні" тим більше", - поділився Ярослав Лодигін.

Велбой прислухався до критики та визнав правоту журі Нацвідбору на "Євробачення-2022".

"Все, на дівчатах не сиджу. Ні разу не сяду на дівчат, у жодному разі. Це був художній образ, можливо, трохи незрозумілий", - сказав він.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

У Мальме відбувся фінал Євробачення 2024 - якими були найкращі виступи артистів - хто потрапив у топ-7 - відео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа