Лайм

В Україні проходить фінал Нацвідбору на "Євробачення-2022": дивитися концерт онлайн

Дізнайтеся, хто поїде на пісенний конкурс у Турин

У суботу, 12 лютого, у Києві проходить Національний відбір на "Євробачення-2022", під час якого визначиться представник України на конкурсі в Турині (Італія). Відбірковий концерт транслюватиметься у прямому ефірі онлайн, по телебаченню та радіо.

У 2022 році канал СТБ припинив участь у щорічних Нацвідборах, і Суспільний мовник проводить відбір самостійно. Трансляція проходитиме лише на платформах "Суспільного". Початок – о 18:30.

Фото: instagram.com/suspilne.eurovision

Де дивитись Нацвідбір на "Євробачення-2022"

За право представити Україну на "Євробаченні-2022" позмагаються 8 артистів: Kalush Orchestra, WELLBOY, Alina Pash, Cloudless, Michael Soul, Our Atlantic, ROXOLANA та Barleben. Учасники виступатимуть у наступному порядку:

  1. Cloudless (пісня "All Be Alright")
  2. Michael Soul (пісня "Demons")
  3. Our Atlantic (пісня "Моя любов")
  4. Barleben (пісня "Hear My Words")
  5. Kalush Orchestra (пісня "Stefania")
  6. Roxolana (пісня "Girlzzz")
  7. Wellboy (пісня "Nozzy Bossy")
  8. Alina Pash (пісня "Тіні забутих предків")

Після виступу всіх фіналістів відкриються лінії для голосування, і глядачі зможуть віддати голос за конкурсанта, що сподобався. Коли ведучі Нацвідбору Маша Єфросиніна та Тимур Мірошниченко оголосять початок голосування, українцям запропонують надіслати SMS із кодом учасника на короткий номер 7576. Ціна такого SMS-повідомлення – 5,31 грн. Номери учасників відповідають порядковому номеру виступів у фіналі. З одного номера можна проголосувати за кожного учасника не більше одного разу.

Фото: instagram.com/suspilne.eurovision

Під час фіналу Нацвідбору окрім конкурсантів виступатимуть Джамала та Тіна Кароль (судді цього року), гурт Go_A, який представляв Україну на "Євробаченні-2021", а також Дар'я Красновецька, Софія Іванько, Олександр Балабанов та Олена Усенко (представники України на "Дитячому Євробаченні").

Фото: instagram.com/suspilne.eurovision

  • Після перемоги гурту Maneskin на "Євробаченні-2021" конкурс пісні відбудеться в італійському місті Турин. Півфінали "Євробачення-2022" пройдуть 10 та 12 травня, а фінал - 14 травня в арені Pala Olimpico.
  • Цього року у "Євробаченні" знову візьме участь 41 країна. На конкурс повернулася Вірменія, яка відмовилася від участі у 2021 році та Чорногорія, яка пропустила два роки.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Дружина Віктора Розового розповіла про його реабілітацію після серйозного поранення на фронті

Що відомо про стан здоров'я коміка Віктора Розового, який отримав важку травму - захисник планує реабілітацію за кордоном

Позитив після тривалого мовчання розсекретив свою кохану: хто підкорив серце виконавця

Олексій Завгородній із гурту Время и Стекло підтвердив роман з танцівницею Юлією Сахневич - артист показав романтичне відео

Герцогиня Единбурзька, яка приїхала до Києва, зустрілася з Зеленськими: що відомо про її візит

В Україну вперше з 2014 року приїхала представниця королівської родини герцогиня Единбурзька - що відомо про її поїздку, фото та подробиці