Лайм

Це лажа: Тимур Мірошниченко прокоментував скандал із Нацвідбором на "Євробачення-2022"

Ведучий вважає, що його зробили крайнім

12 лютого у Києві пройшов фінал Нацвідбору на "Євробачення-2022", у якому перемогла Аліна Паш. Зачитуючи результати голосування глядачів, ведучий конкурсу Тимур Мірошниченко кілька разів помилився. Це спровокувало скандал та розмови про фальсифікацію відбору.

У відповідь на публічну критику Мірошниченко вирішив розповісти свою версію подій. За словами ведучого, він помилився через редакторів, які говорили з ним через навушник і збили його з пантелику.

Фото: https://www.instagram.com/timur.miroshnychenko/

"Розумію, що крайнім вийшов я, тому вважаю за потрібне просто сказати правду. Як усе було, - написав Тимур в Instgaram. - Результати голосування з конверту ми дійсно побачили лише на сцені. Який вигляд вони мають: це список учасників у порядку їхнього виступу. Далі 3 колонки: оцінки журі, бали від глядачів і загальний результат. Тобто цифри у кожній колонці розкидані, а не одна за одною. Але там усе зрозуміло. Я їх починаю озвучувати. 1 бал - Майкл Соул, 2 бали - Our Atlantic… І тут починається ґвалт у навушники, що я не правильно озвучую бали і що 2 отримує Cloudless. Намагаюсь розібратися ще раз. Ні, ну я ж бачу інші результати і правильно все озвучую. Поки в редакторській паніка, бо ніхто не може зрозуміти хто правий, а хто помиляється, мене просять "йти за вухом". Тому я озвучую оцінки, які мені диктують. Аж поки не минає декілька хвилин (для мене вони були вічністю) і в редакторській все ж розуміють, що від самого початку я озвучував таки правильні бали. І треба починати все спочатку. Тому й виходить такий месс в ефірі. Таблицю з результатами намагаються виправляти наживо, але вона просто зависає і не повертається".

Ведучий визнав, що такі помилки у Нацвідборі – неприпустимі. Він висловив жаль, що через музичну подію затьмарилося скандалом.

"Це лажа. Так бути не повинно. Бо в результаті я "той йолоп, що 8 цифр не може озвучити", довіра до підсумкових балів падає, хейт заливає всі можливі щілини. Шкода, що прекрасне свято музики і дійсно крутих артистів зіпсувалося через банальну людську помилку, обличчям якої довелося стати мені", - поскаржився Мірошниченко.

Ведучий спростував чутки про фальсифікацію та спробував підтримати розчарованих глядачів, які засипали "Суспільне" гнівними коментарями.

"Результати голосування журі ми мали на руках задовго до завершення глядацького голосування. Результати голосування глядачів ми отримали вже в конверті на ваших очах. І нехай не з першої спроби, але в ефірі я озвучив саме ті оцінки, які були в тому папірці, завіреному аудиторами, - сказав він. - Я за правду. І "Євробачення" для мене більше, ніж робота. Це частина мене, мого життя. Так, в ефірі все вийшло не так ідеально, але ми намагалися створити свято, відволікти хоча б на декілька годин усіх від тривожних новин. Тому я хочу перепросити за цей епізод".

Мірошниченко закликав бути добрішим і стриманішим по відношенню один до одного. "Нехай це буде найгіршим, що може зіпсувати нам настрій в ці непрості часи для нашої країни", - написав він.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

У Львові розбишаки напали на блогера Ніколаса Карму: у якому стані потерпілий

Блогер Ніколас Карма розповів, що у Львові на нього напали хулігани. Карма звернувся до стражів порядку

Вражена цілісністю твого внутрішнього спокою: Могилевська відвідала концерт Макса Барських

Макс Барських дав великий концерт в Києві. Наталя Могилевська побувала на шоу та розповіла про свої емоції

Серце моє ніколи не буває вільне: Ірина Білик заінтригувала змінами в особистому житті

Ірина Білик розповіла про своє особисте життя. Серце співачки зайнято