Лайм

Як Аліна Паш їздила до Криму: Державна прикордонна служба України показала документ

З'явилися нові подробиці

Переможниця нацвідбору на "Євробачення 2022" Аліна Паш, яка їздила до окупованого Криму у 2015 році, перетинала кордон з боку України. Про це свідчить документ від Державної прикордонної служби, наданий виконавицею Суспільному мовнику.

"Ми звернулися до учасниці Alina Pash із проханням надати відповідні документи та отримали від команди учасниці документ перетину кордону з Кримом з боку України від ДЦОСІ Державної прикордонної служби України, що свідчить про відсутність порушень при перетині кордону", – йдеться у заяві "Суспільного".

Фото: instagram.com/suspilne.eurovision

У документі зазначено, що 11 серпня 2015 року Аліна Паш в'їхала на окупований півострів через український КПВВ Чаплінка, а 13 серпня виїхала назад через той самий КПВВ. Також у Суспільному мовнику уточнили, що звернулися до Державної прикордонної служби України за таким підтвердженням, "проте дані про перетин кордону є конфіденційними".

Фото: instagram.com/suspilne.eurovision

"Суспільне" заявило, що правила однакові для всіх і залишаються незмінними: "Суспільний мовник займає патріотичну позицію і завжди принциповий щодо неприпустимості співпраці з РФ, країною-агресором. Виявлення порушень умов участі в Нацвідборі вже ставало причиною усунення учасників, і тут не могло бути винятків. Правила однакові для всіх і залишаються незмінними".

Сама Паш зробила нову заяву щодо своєї поїздки до Криму у 2015 році. За словами артистки, вона їхала автобусом, а суспільство її неправильно зрозуміло через те, що вона написала гнівний пост про російські авіалінії, з необережності додавши до нього геолокацію Ялти.

Фото: instagram.com/alinapash

"І склалося таке враження, ніби я туди летіла. Я не знала на той момент, що ця ось хрінь так виглядатиме. Всі потрібні докази, довідки є у "Суспільного". Тобто я не порушувала закон", - висловилася співачка.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Після виїзду в України Потап показався в новій країні: де зараз перебуває репер

Український репер і продюсер Потап показав фото із Софії – столиця Болгарії – чим займається артист за кордоном

Міша Коллінз у Києві: відомий актор показав фото та зізнався в любові до України

Американський актор Міша Коллінз приїхав до України та показав фото на тлі знищеної російської техники, що виставлена у Києві

Jerry Heil вразила вишуканим образом на червоному хіднику у Каннах

Jerry Heil показала смілий образ на Каннському кінофестивалі - який вигляд мала співачка, яка була ціль її візиту