Лайм

Багато нестиковок: гурт Kalush розкритикував відповідь "Суспільного" на скандал у Нацвідборі "Євробачення"

Соліст озвучив кілька "дивних збігів"

Лідер гурту Kalush Orchestra Олег Псюк прокоментував скандал у Нацвідборі "Євробачення". На сцені конкурсу Тимур Мірошниченко кілька разів помилився, і це викликало багато запитань не лише у музикантів, а й у глядачів. "Суспільне" у відповідь пояснило, що "редакторка, яка дублювала результати в навушник ведучому, переплутала стовпчики і почала читати результати не по голосуванню глядачів, а підсумкові".

Псюк заявив, що у відповіді "Суспільного" є кілька нестиковок, у яких ще слід розібратися. "Я щиро всією душею не розумію. Ось цей момент, коли ведучий читає з листка оцінки, чому коментаторка у навушник йому диктує інші оцінки?! Звідки вона їх знає, якщо заявляли, що про оцінки на листку у ведучого більше ніхто не знає?! Щось не сходиться…", - висловився з цього приводу виконавець у своєму Instagram.

Фото: instagram.com/kalush.official

"Ще один максимально дивний прокол від "Суспільного": вони поміняли наш номер менше ніж за 24 години до виступу. Спочатку ми мали виступати шостими, і коли всі наші фанати ділилися цифрою 6, щоб за нас голосували, вони нас поміняли на п'ятий. Коли ж ми захотіли розібратися, нам сказали: "Ми тут головні, ми тут начальство. Як ми сказали, так буде. Або приймаєте правила, або не виступаєте", - наголосив Олег.

Фото: instagram.com/suspilne.eurovision

"Сьогодні, 14 лютого, "Суспільне" робить пресконференцію, щоб пояснити всі питання та показати, наскільки вони чесні. Проте вони не пускають наших журналістів, вони просто не дають акредитацію. Виходить, наші питання вони чути не хочуть. Ви розумієте, яка взагалі маячня відбувається?" - підсумував музикант.

Фото:

Нагадаємо, що судді конкурсу поставили Аліні Паш 8 балів, а глядачі - 7. Гурт Kalush Orchestra узяв гору за результатами глядацького голосування, але посів друге місце: суддя Нацвідбору та член правління "Суспільного" Ярослав Лодигін поставив музикантам лише 3 бали. Таблиця з балами голосування глядачів так і не з'явилася на екрані.

Після завершення концерту учасники гурту Kalush зажадали в організаторів показати їм листок з оцінками, але отримали відмову. Олег Псюк розповів, як представниця PwC Україна, в руках якої був документ, передумала відповідати на їхній запит.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші