Лайм

Не вважала себе гарною: Ксенія Мішина показала, як виглядала у школі

Зірка згадала свою юність

У День усіх Закоханих українська акторка Ксенія Мішина вирішила зробити відверте зізнання. Вона заявила, що у шкільні роки її ніхто не вважав гарною, навіть вона сама.

Про це знаменитість розповіла у своєму блозі у Instagram. Вона додала, що кожен День святого Валентина чекала на листівку від хлопчика, в якого була на той момент закохана, але так її і не отримувала. "У школі ніколи і ніхто не вважав мене красивою, навіть я сама! Але, як і всі дівчата, я регулярно закохувалася у хлопців і кожен День Святого Валентина я з тремтячим серцем чекала валентинки саме від тих хлопців, у кого була закохана. Але, починаючи з молодшої школи, моїм бажанням не дано було збутися... Жодного разу я не отримувала валентинок від того, хто займав моє серце", - відверто сказала Мішина.

Фото: instagram.com/misha.k.ua

Акторка також опублікувала архівні кадри, на яких позувала в юності. На одному зі знімків майбутня зірка з'явилася із зачесаним назад волоссям та променистою усмішкою на обличчі. Тоді як на іншому фото Ксенія була у яскравому вбранні: рожеві штани-кльош, майка з різнокольоровим принтом та зручне взуття з відкритим носком. Поруч із Мішиною на фото позував хлопчик на ім'я Андрій, у якого, як зізналася знаменитість, вона колись була закохана.

Фото: instagram.com/misha.k.ua

Фото: instagram.com/misha.k.ua

Незважаючи на Дні Святого Валентина без валентинок, це свято досі залишається одним із найулюбленіших для акторки. "Для мене це свято не просто про закоханих, це маніфест кохання! А коли серце наповнене любов'ю, людині взагалі не страшно нічого! Серце у коханні нескінченно та беззастережно щасливе, навіть якщо зовнішні обставини не ідеальні! Серце у коханні завжди наповнює світлом усе навколо! А найкрутіший парадокс у тому, щоб наповнити серце любов'ю, вам треба її не отримати від когось, а ВІДДАТИ!" - поділилася своїми роздумами Ксенія.

Фото: instagram.com/misha.k.ua

Нагадаємо, Ксенія Мішина – українська акторка театру та кіно. У 2020 році стала головною героїнею романтичного реаліті "Холостячка" на каналі СТБ. За серце дівчини боролися 15 чоловіків. Глядачі спостерігали за тим, як претенденти організовували побачення та дивували, завойовували прихільність головної героїні. Наприкінці проекту Мішина обрала коміка Олександра Еллерта. У вересні 2021 року акторка заявила, що розстається зі своїм обранцем.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Антін Мухарський відреагував на заяви про свій виїзд з України та відповів, чи повернеться

Антін Мухарський пояснив, навіщо поїхав за кордон та відповів чи збирається повертатись - шоумен відреагував на пост Віктора Трегубова

Як склалося особисте життя Іраклі Макацарії, який шукав кохання на шоу "Холостяк"

Бізнесмен Іраклі Макацарія здобув популярність завдяки шоу Холостяк. Наразі він з сім'єю живе в Грузії

Живемо в інші часи: Марічка Падалко розповіла про 17-річного сина, який освоює військову навичку

Син Марічки Падалко і Єгора Соболєва у 17 років освоює військову навичку - хлопець вчиться збирати fpv-дрони, щоб допомогти батьку на фронті