Лайм

Вона не колишня: Олександр Еллерт розповів про стосунки з Ксенією Мішиною

Комік досі сподівається повернути кохану

У День святого Валентина Слава Дьомін випустив відверте інтерв'ю Олександра Еллерта про стосунки з Ксенією Мішиною. Незважаючи на те, що у 2021 році пара розпалася, переможець шоу "Холостячка" не втрачає надії на примирення.

"[Ксенію] ми не записуємо в список "були", не викреслюємо. Все буде добре, я впевнений у цьому, - сказав Еллерт. - Я не стверджую, що у нас 100% буде все добре і налагодиться. Але я намагатимусь зробити все, щоб все налагодилося. Так швидко не минає кохання. Вона не колишня".

Фото: instagram.com/misha.k.ua

36-річний сценарист "Кварталу 95" відмовився назвати конкретну причину їхнього розставання, але визнав за собою помилки, які намагається виправити.

"Перший розлом стався влітку, коли вона написала пост. Причиною було сильне кохання - і моє, і її. Як чоловік я не розповідатиму конкретно, через що ми сварилися, - сказав він. - У нас, напевно, був цивільний шлюб. Ми ходили з кільцями, іноді називали одне одного чоловік і дружина. Я досі ходжу з кільцем - воно не знімається".

Еллерт визнав, що "спіткнувся" він, і тепер шкодує про це. Проте він не опускає рук. Також Олександр спростував, що головною причиною їхніх сварок були ревнощі до актриси.

"Ревнощі була не головним критерієм наших скандалів. Ревність теж була присутня, і вона була обопільною. У когось вона була побіжно, у кого - жартома, хтось вимагав пояснень. Мені було іноді незрозуміло, хотілося, щоб мені розклали все по поличкам. Ревнув через брак уваги, нашої взаємодії. Графік дуже позначався - і мій, і її, - сказав він.- У нас часто було мало часу одне з одним. Говорити, що було причиною скандалів я не буду, але я своїм шляхом та своїми методами постараюся зробити так, щоб усе налагодити”.

Фото: instagram.com/misha.k.ua

Зараз Олександр Еллерт не готовий до інших відносин, бо ще не закінчив із Ксенією Мішиною. Він розповів, що може призвести до їхнього возз'єднання.

"Це має бути зважений крок, ми маємо зробити аналіз всього, що в нас було, до чого ми прийшли, і ґрунтуючись на всьому, що в нас було, ми повинні опрацьовувати це, - сказав він. - Я щасливий, але не повністю. З нею я більш щасливий. Я з упевненістю можу сказати, що в мене розділилося життя до Ксю і після Ксю. Я вдячний за все, що вона мені говорила, робила для мене, радила і дарувала".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Це дивно: колега Ксенії Мішиної прокоментувала її російськомовне інтерв'ю

Українська акторка Олена Світлицька сказала, що думає щодо російськомовного інтерв'ю Ксенії Мішиної

Люблячий батько трьох дітей: на фронті загинув письменник Василь Паламарчук

Своє життя за Україну віддав письменник та військовослужбовець ЗСУ Василь Паламарчук – захиснику було 43 роки

"Спалити на Хрещатику": Віктор Розовий відреагував на інцидент у ветклініці з ветераном ЗСУ

Комік і військовослужбовець ЗСУ Віктор Розовий, який відновлюється після важкого поранення, відреагував на інцидент в одеській ветклініці