Лайм

Пісні про любов, вокаліст хору та потужний голос із Казахстану: як пройшов 4 випуск "Голос країни-12"

4 ефір проекту був присвячений Дню святого Валентина

13 лютого на каналі 1+1 вийшов 4 епізод вокального шоу "Голос країни-12", присвячений Дню всіх закоханих. Саме тому на сцені прозвучала безліч романтичних пісень, а за лаштунками шоу один із учасників зробив пропозицію коханій дівчині. Дивіться, які виступи ефіру стали найяскравішими і відкрили вокалістам сліпих прослуховувань шлях до перемоги у проекті.

Володимир Парубайло з Одеси першим вийшов на сцену та здивував суддів запальним виконанням рок-хіту "Eye of the Tiger" гурту Survivor. Йому вдалося розвернути до себе крісла Олі Полякової та Наді Дорофєєвої, але своєю наставницею хлопець вибрав екс-вокалістку гурту "Час та Скло". Окрилений успіхом, за лаштунками Володимир став на одне коліно перед коханою та здобув другу перемогу.

18-річна Алучана Феджі з Харкова виконала пісню "М'ята" гурту KAZKA. Учасниці "Голос.Діти" не вдалося повернути крісла основного суддівського складу, але Олександра Заріцька дала дівчині другий шанс, і тепер вона побореться за перемогу нарівні з іншими учасниками.

На сцену "Голос країни" вийшов 42-річний Дмитро Цимбал із Черкас – соліст легендарного хору Верьовки, у складі якого виступав на НСК "Олімпійський" перед початком матчу Україна – Португалія у відборі на чемпіонат Євро-2020, де наша збірна здобула перемогу. Колись вокаліст мріяв стати естрадним артистом, але шоу-бізнес на той час не дав йому заявити про себе. Чоловік вирішив вийти із зони комфорту та стати самостійним артистом. Піснею Alessandro Safina "Luna Tu" він повернув до себе крісла Святослава Вакарчука та Олі Полякової, але своїм наставником вибрав лідера "Океан Ельзи".

Сімейна пара із Сум Аліна та Юрій Лаврови виконали на сцені "Голосу країни" хіт румунської співачки Minelli під назвою RamPamPam. Подружжя з великою різницею в зрості одержало запрошення від Полякової, Дорофєєвої та Потапа, але віддали перевагу саме останньому.

16-річна Діана Матвійчук із міста Ірпінь почала співати завдяки батькові – диригенту церковного хору. Дівчина теж співає у церковному хорі та мріє стати першою в Україні співачкою у жанрі госпел. Піснею гурту [О] "Там куди я йду" вона повернула крісло Потапа та потрапила на "Голос країни". Після цього Оля Полякова здивувала колег зізнанням, що також співала у церковному хорі у віці 16 років. "Я тоді була студенткою музичного училища, і ми всім потоком ходили і співали або ранкову або вечірню службу", - поділилася вона.

19-річний Гліб Пархоменко із Херсона почав грати рок-музику у віці 9 років. Він навчається на реабілітолога, але своє майбутнє бачить на сцені. Хлопець виконав хіт Maneskin "I wanna be Your Slave" та повернув до себе крісла трьох суддів - Полякової, Дороффєвої та Вакарчука.

Павло Тютюнник із Тернополя через пандемію втратив бабусю та дідуся, які виховували його все життя. Свій виступ та пісню Миколи Мозгового "Минає день, минає ніч" він присвятив покійним рідним. Дитячий вчитель розчулив усіх суддів проекту, повернув чотири крісла, а його наставником став Святослав Вакарчук.

Аліса Фінашкіна з Донецької області виконала пісню "Я твоя не первая", яку виконала на сцені з Надею Дорофєєвою. Хоча 33-річній мамі маленьких синів не вдалося розвернути до себе крісла основного суддівського складу, другий шанс їй дали Олександра Заріцька та Андрій Мацола.

Юлія Штоля з Умані працює співачкою у ресторані, але мріє розвивати свою кар'єру. Дівчині вдалося розвернути всі чотири крісла, після чого вона заспівала з Потапом хіт "У нас на районе". Саме продюсер став її наставником на вокальному шоу "Голос країни-2022".

Останнім на сцену проекту вийшов учасник, який здивував усіх суддів. 27-річний Дімаш Даулетов – екскаваторник із Казахстану. Хлопець із високим голосом виконав хіт Вітні Х'юстон "I have nothing", розгорнув усі крісла та обрав своїм тренером Олю Полякову, чим дуже її ощасливив.

Підсумки 4 випуску шоу "Голос країни-2022"

Команда Наді Дорофєєвої: Гліб Пархоменко, Володимир Порубайло

Команда Потапа: Олія Штоля, Олександр Десятников, Аліна Лаврова, Діана Матвейчук

Команда Святослава Вакарчука: Павло Тютюнник, Дмитро Цимбал

Команда Олі Полякової: Дімаш Даулетов

Команда "Другий шанс" : Аліса Фінашкіна, Алучана Феджі

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал the Lime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

У Львові розбишаки напали на блогера Ніколаса Карму: у якому стані потерпілий

Блогер Ніколас Карма розповів, що у Львові на нього напали хулігани. Карма звернувся до стражів порядку

Вражена цілісністю твого внутрішнього спокою: Могилевська відвідала концерт Макса Барських

Макс Барських дав великий концерт в Києві. Наталя Могилевська побувала на шоу та розповіла про свої емоції

Серце моє ніколи не буває вільне: Ірина Білик заінтригувала змінами в особистому житті

Ірина Білик розповіла про своє особисте життя. Серце співачки зайнято