Лайм

Наомі Кемпбелл з дочкою знялася для обкладинки Vogue – модель показала дівчинку вперше

Зірка також розповіла про материнство

Супермодель Наомі Кемпбелл, яка в травні 2021 року вперше стала мамою, знялася у фотосесії з маленькою донькою. Разом вони позували для березневої обкладинки британського Vogue.

51-річна знаменитість з'явилася зі своєю 9-місячною дівчинкою, ім'я якої вона досі тримає в секреті. Наомі тримала дитину на руках, поки та з цікавістю дивилася кудись убік.

Фото: instagram.com/britishvogue

Зірка мало розповідає про своє материнство, але в інтерв'ю Vogue вона заявила: "Я її не удочерила - вона моя дитина. Я можу перерахувати на пальцях однієї руки кількість людей, які знали, що вона в мене була", - сказала Кемпбелл. - Вона - найбільше благословення, яке я коли-небудь могла собі уявити".

"Вона дуже добре спить, майже ніколи не плаче, і мені сказали, що вона дуже уважна для свого віку. Вона багато сміється. Вона навіть трохи розмовляє. Я думаю, що вона може почати ходити раніше, ніж повзати. А ще в неї вже шість зубів", - поділилася іншими подробицями щаслива мама.

Фото: instagram.com/britishvogue

Супермодель зізналася, що завдяки дочці знову відчула себе маленькою дитиною: "Я знову вчу дитячі віршики, граю та дізнаюся, скільки нових чудових іграшок з'явилося у світі! І ляльок! Речі, про які я навіть не могла мріяти".

Фото: instagram.com/britishvogue

"Все, що я роблю, я роблю для неї - ось і все. Це так безкорисливо, чи не так?", - підсумувала вона. Знаменитість також не заперечувала, що в майбутньому не проти завести ще одну дитину. "Чому б і ні?" - відповіла Кемпбелл на питання про можливе поповнення у сім'ї.

Фото: instagram.com/britishvogue

Нагадаємо, Наомі Кемпбелл — британська супермодель, кіноакторка та співачка афроямайського та китайсько-ямайського походження. Працює на подіумах із 15 років. Стала першою темношкірою дівчиною, що з'явилася на обкладинках французького та англійського видань журналу "Vogue" та журналу "Time".

  • Раніше Наомі Кемпбелл зізналася, яку жертву принесла заради кар'єри супермоделі. "Справжньою жертвою стало те, що я не знайшла другу половинку, яка б розуміла мене. Я відчуваю, що всі бачать мене сильною. Ви знаєте, я сильна, але я також чутлива. Я знаю, що у потрібно йти на компроміс", - сказала вона.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита