Лайм

Оргкомітет "Євробачення" перегляне участь Аліни Паш у конкурсі через підробку довідки

"Шахраї не можуть представляти Україну"

Після того, як Державна прикордонна служба України підтвердила, що не видавала Аліні Паш довідку про законне перетинання адмінмежі з Кримом у 2015 році, Національна суспільна телерадіокомпанія України (НСТУ) відреагувала на скандал.

Голова правління НСТУ Микола Чернотицький заявив, що оргкомітет "Євробачення" в Україні перегляне участь співачки у міжнародному конкурсі пісні.

"Подяка Державній прикордонній службі за оперативний розгляд. Прес-офіцер ДПСУ запевнив, що Суспільний мовник отримає офіційну відповідь завтра до 11:00. Після отримання офіційної відповіді буде зібрано оргкомітет Євробачення, на яке буде запрошено Аліну Паш і ухвалено відповідне рішення, - напис він у Facebook. - Окремо як голова правління я звертатимуся до правоохоронних органів щодо надання підробних документів. Я вважаю, шахраї не можуть представляти Україну на "Євробаченні"".

Фото: Facebook

У команді Аліни Паш поки що не дали зрозумілої відповіді про те, звідки взялася підробна довідка про поїздку до Криму.

"Цю довідку надавала не вона особисто, і не вона давала запит на неї. Це давав запит член нашої команди. Ми зараз усередині команди розуміємо, яким чином цю довідку було отримано, і що це за довідка, і як вона взагалі з'явилася у "Суспільного". Поки ми не розберемося в команді, я не можу називати вам імена, - заявила менеджерка співачки.- У будь-якому випадку, це правда, що вона перетинала з української сторони кордон, і там має бути ця інформація, ми її чекаємо. Запит до Прикордонної служби був поданий минулого тижня. Для нас заява прикордонної служби була дуже шокуючим моментом, і ми зараз намагаємося розібратися, щоб людям дати чітку та правильну інформацію, як це взагалі все сталося”.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації

alyona alyona і Jerry Heil поділилися емоціями від першої репетиції на сцені "Євробачення-2024": відео

alyona alyona і Jerry Heil провели першу репетицію на сцені Євробачення-2024 - артистки розповіли про правки та сценічні костюми

Зі мною все гаразд: Чарльз III висловився про свій стан під час відвідування онкологічного центру

Чарльз III повернувся до королівських обов'язків та відвідав онкологічний центр - король сказав, що почуває себе добре