Лайм

Шоу "Холостяк-12" засвітило дівчат - серед них фіналістка "Міс Україна" та учасниця "Танців з зірками"

На глядачів та головного героя чекає багато сюрпризів

4 березня відбудеться прем'єра 12-го сезону шоу "Холостяк" на каналі СТБ. У новому анонсі шоу глядачі побачили Instagram-акаунти декількох дівчат, які боротимуться за серце головного героя Алекса Топольського.


Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Телеканал СТБ (@stbua)

Українська танцівниця, модель, учасниця шоу "Танці з зірками" Аделіна Делі опинилася серед них. У шкільні роки вона займалася спортом та закінчила музичну школу. У старших класах працювала у модельному бізнесі. На даний момент дівчина знімається для відомих глянцевих видань та у рекламних роликах.

Фото: instagram.com/adelina.deli

Аделіна кілька років танцювала у балеті співачки Насті Каменських, а у вільний від роботи час продовжувала відвідувати різноманітні танцювальні майстер-класи. Сама учасниця "Холостяка-12" каже, що здобула цінний досвід за час роботи з відомою артисткою та виросла як професіонал.

Фото: instagram.com/adelina.deli

У 2019 році Делі стала учасницею шоу "Танці із зірками" на каналі 1+1, у якому танцювала у парі з білоруським репером Серьогою (також Поліграф ШарікOFF). Наступного року дівчина знову вийшла на паркет популярної танцювальної програми. Цього разу вона була у парі із футболістом Сергієм Мельником, екс-учасником шоу "Холостяк-5 сезон".

Фото: instagram.com/adelina.deli

Наступну учасницю проекту звуть Юлія Карпець. У минулому вона стала фіналісткою конкурсу краси "Міс Україна 2017". "Я Юлія, народилася на Сарненщині, смт Степань. З 14 років займалася моделінгом. Брала участь у багатьох українських конкурсах краси, виграла корону "Міс Західної України" та стала фіналісткою "Міс України", - розповідала дівчина в одному зі своїх інтерв'ю.

Фото: instagram.com/missjulia.07

"Краса для мене – це швидше стан душі, впевненість, і жага до досконалості. Коли у тебе конкуренція з двадцяткою найкрасивіших дівчат Європи, ти можеш почати сумніватися у своїх силах, але цього робити не потрібно, я на своєму прикладі хочу показати, що кожна може досягти того ж, потрібне лише бажання", - також наголошувала вона.

Фото: instagram.com/missjulia.07

Дівчина на ім'я Роксолана – ще одна учасниця 12-го сезону шоу "Холостяк". На сторінці дівчини в Instagram вказано, що вона працює візажистом у Києві. Також Роксолана публікує у своєму блозі сміливі кадри, на яких позує у спокусливих вбраннях.

Фото: instagram.com/roksolanaroks

Фото: instagram.com/roksolanaroks

Підкорити Алекса Топольського спробує капітан поліції Олена Сичова. "Вас необхідно затримати", - скаже вона головному герою під час першої зустрічі. Проте учасниця піде ще далі і одягне на Топольського наручники, заявивши після цього, що ключ від них залишиться у неї. Від такого повороту подій чоловік буде здивований, про що свідчить анонс.

Нагадаємо, новому Холостяку – 32 роки. Він народився і виріс у Львові, але одразу після закінчення університету виїхав до Америки. Сьогодні Топольський живе та будує бізнес у Маямі. Хлопець успішно займається нерухомістю, але зустріти кохання так і не зміг. Дівчину мрії Алекс спробує знайти на батьківщині під прицілами камер.

"Я не прихильник стосунків, побудованих на взаємовигоді. Мені важливо, щоб у парі були спільні цінності та збігалися погляди на життя. Я шукаю ту дівчину, у стосунках з якою у нас будуть щирі емоції, тепло та справжнє кохання. І я переконаний, що зустріну її саме в Україні", - заявляв герой 12 сезону.

Фото: instagram.com/alexander_topolsky

  • Раніше Алекс Топольський назвав 3 правила життя. Перше з них – уміння бути вдячним. "Завжди є те, за що можна і потрібно бути вдячним! І незалежно від того, наскільки добре чи погано ви себе почуваєте, ви повинні прокидатися щодня і дякувати за життя, бо хтось десь відчайдушно за нього бореться", - сказав він.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували