Лайм

На СТБ назвали дату прем'єри "Холостяка" - коли вийде новий сезон із Алексом Топольським

До старту 12 сезону залишилося трохи більше місяця

Телеканал СТБ оголосив дату старту 12-го сезону шоу "Холостяк", героєм якого став Алекс Топольський - українець, який побудував успішний бізнес у США. Прем'єра романтичного реаліті відбудеться 4 березня.

Традиційно у першому випуску глядачі побачать знайомство героя із претендентками на його серце. На першу вечірку з'їдуться дівчата з різних куточків України і спробують зачарувати Холостяка різними способами. Автори шоу обіцяють багато сюрпризів та нових правил, які встановлюватиме сам Алекс.

Фото: СТБ

Новому Холостяку – 32 роки. Він народився і виріс у Львові, але одразу після закінчення університету виїхав до Америки. Сьогодні Топольський живе та будує бізнес у Майамі. Хлопець успішно займається нерухомістю, але зустріти кохання так і не зміг. Дівчину мрії Алекс спробує знайти на батьківщині під прицілами камер.

"Я не прихильник стосунків, побудованих на взаємовигоді. Мені важливо, щоб у парі були спільні цінності та збігалися погляди на життя. Я шукаю ту дівчину, у стосунках з якою у нас будуть щирі емоції, тепло та справжнє кохання. І я переконаний, що зустріну її саме в Україні", - каже герой 12 сезону.

Фото: СТБ

Шоу "Холостяк-12", як і минулі сезони, виходитиме щоп'ятниці о 19:00.

  • Раніше телеканал СТБ показав новий промо-ролик, який розважив глядачів та нагадав голлівудський блокбастер.
  • Алекс Топольський веде блог в Instagram, де торкається важливих тем. Нещодавно герой "Холостяка-12" назвав три головні правила життя, а потім поділився простою технікою, як подолати страхи.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Зірка шоу "МастерШеф" Влад Міцкевич потрапив у ДТП: у якому стані кулінар

Влад Міцкевич потрапив в аварію. Чоловік отримав численні травми

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка