Лайм

Помер композитор Баппі Лахірі - автор музики до фільму "Танцор диско"

Музиканту було 69 років

В Індії помер відомий співак і композитор Баппі Лахірі (справжнє ім'я - Алокеш Лахірі), який написав музику до класичних боллівудських картин. На момент смерті йому було 69 років.

Як передає агентство Press Trust of India, музикант помер в одній із клінік Мумбаї у вівторок увечері, 15 лютого. Лахірі перебував у лікарні протягом місяця та був виписаний у понеділок, проте наступного дня його здоров'я різко погіршилося. Його знову шпиталізували, але врятувати не вдалося.

Фото: instagram.com/bappilahiri_official_

"Його доставили до лікарні. Він мав безліч проблем зі здоров'ям. Він помер через СОАС (синдром обструктивного апное сну) незадовго до півночі", - сказав доктор Діпак Намджоші, директор лікарні, в якій знаходився музикант.

Баппі Лахірі - один із найпопулярніших композиторів Боллівуду. Він уперше ввів стиль диско до індійського кіно. Його хіти звучали в таких картинах як "Танцор диско", "Танцюй, танцюй", "Кохання, кохання, кохання", "Віра", "Жертва в ім'я кохання", "Коммандос" та багатьох інших.

У музиканта залишилися дружина Читрані, двоє дітей - донька Риму Лахірі та син Баппа Лахірі, які також займаються музикою.

  • На 75 році життя помер Міт Лоуф - співак та актор, який зіграв Боба у фільмі "Бійцівський клуб". Лауреата "Греммі" не стало увечері 20 січня.
  • Раніше актор фільмів "Ганнібал: Сходження", "Сен-Лоран" та "Довгі заручини" Гаспар Ульєль помер після нещасного випадку на лижах. Зірці французького кіно було 37 років.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

У Мальме пройшов перший півфінал "Євробачення 2024": головні подробиці шоу

7 травня о 22:00 за Києвом стартує "Євробачення-2024" - дивитись онлайн трансляцію першого півфіналу конкурсу

Хто пройшов у фінал "Євробачення-2024" після першого півфіналу: результати голосування

Після першого півфіналу до гранд-фіналу "Євробачення-2024" пройшли 10 країн-учасниць

alyona alyona і Jerry Heil виступили на "Євробаченні-2024" з потужним номером: відео

Як alyona alyona та Jerry Heil виступили у першому півфіналі "Євробачення-2024" - відео України