Лайм

Все буде добре: Оля Полякова показала фото з відпустки та заявила, що летить додому

Співачка відпочивала із сім'єю та друзями

Оля Полякова приєдналася до своїх колег та закликала українців до спокою. Співачка, яка відпочивала із сім'єю на Шрі-Ланці, заявила, що повертається додому, оскільки у скрутні часи хоче бути зі своєю країною.

Напередодні артистка записала відеозвернення, в якому повідомила, що 16 лютого вони вилітають в Україну. "Дорогі наші українці, ми зараз знаходимося на Шрі-Ланці, але вже завтра ми летимо додому. Ми летимо додому - ми не боїмося. Ми хочемо бути разом із нашою країною, у себе вдома! Ми не боїмося і ви не бійтеся. Все буде добре!", - сказала Полякова.

Фото: instagram.com/polyakovamusic

Пізніше співачка виставила допис, в якому показала фотографії з відпустки. Найчастіше, під час канікул Instagram співачки рясніє пляжними фото, але цього разу Полякова "просто відпочивала".

"Тільки змусила себе зробити ці фотки, в останній день відпочинку!", - зауважила вона. На знімках артистка позує у лляному комплекті білого кольору, що складається з топу зі шнурівкою та спідниці на запах. Співачка зображена без грама косметики на обличчі та з розпущеним волоссям.

Фото: instagram.com/polyakovamusic

"Летимо додому! Знаю, що вдома всі в неврозі, але маю стійке відчуття, що все буде добре! А ви як думаєте?", - поцікавилася вона у дописувачів.

"Все буде добре! Ми сила!", "Все буде Україна", "Сподіваємось на краще", "Все буде добре, повертайтеся", - пишуть коментатори про ситуацію в країні, а також роблять компліменти Поляковій: "Супер! Така натуральна і притягуюча краса!", "Яка ви гарна", "Як дівчинка", "Дуже красива та весела".

Фото: instagram.com/polyakovamusic

Фото: instagram.com/polyakovamusic

  • Раніше Оля Полякова чесно оцінила шанси своєї старшої доньки потрапити до "Голосу країни". Співачка цього року є тренером вокального проекту.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil