Лайм

Брітні Спірс запросили виступити в Конгресі США з історією про її опікунство

Знаменитість зізналася, що нарешті відчула себе почутою

Американську виконавицю Брітні Спірс запросили до Конгресу США, щоб обговорити опікунство над нею батька Джеймі Спірса. Протягом 13 років артистка перебувала під його постійним контролем, і лише нещодавно змогла відсвяткувати повне звільнення від опіки.

Про це співачка розповіла на своїй сторінці в Instagram. Вона виклала лист, підписаний конгресменами Чарлі Крістом та Еріком Суолвеллом. "Ваші історія та шлях до справедливості надихнуть і наділять силою багатьох інших, кого несправедливо змусили замовкнути", - написано там.

Фото: instagram.com/britneyspears

Брітні зізналася, що нарешті відчула себе почутою: "Я отримала цей лист кілька місяців тому... Запрошення поділитися своєю історією... Я була дуже задоволена. Я вдячна, що моя історія була почута".

Політики запропонували артистці зустрітися та привітали її з перемогою у справі про опікунство. Вони додали, що стежили за процесом і виявили "прогалини в законі" про опіку. Конгресмени резюмували, що США необхідно удосконалити закони про опікунство.

Фото:

Нагадаємо, 12 листопада суд Лос-Анджелеса повністю звільнив Брітні Спірс від опіки, повернувши їй право розпоряджатися майном та особистим життям. Упродовж 13 років усіма грошима, які заробляла співачка, розпоряджався її батько. Він також мав вплив на інші сфери її життя - від фінансових питань до творчості, а також особистих зустрічей. Через деякий час Джеймі Спірс був усунений від прийняття рішень, пов'язаних із особистим життям артистки, проте зберіг право контролювати її майно.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

У Мальме пройшов перший півфінал "Євробачення 2024": головні подробиці шоу

7 травня о 22:00 за Києвом стартує "Євробачення-2024" - дивитись онлайн трансляцію першого півфіналу конкурсу

Хто пройшов у фінал "Євробачення-2024" після першого півфіналу: результати голосування

Після першого півфіналу до гранд-фіналу "Євробачення-2024" пройшли 10 країн-учасниць

alyona alyona і Jerry Heil виступили на "Євробаченні-2024" з потужним номером: відео

Як alyona alyona та Jerry Heil виступили у першому півфіналі "Євробачення-2024" - відео України