Лайм

У міні-спідниці та топі: фанати розкритикували сміливе вбрання Ніколь Кідман для обкладинки глянцю

Зірка вирішила поекспериментувати зі стилем

Австралійська та американська акторка Ніколь Кідман знялася для обкладинки журналу Vanity Fair. Вона з'явилася у сміливому комплекті від італійського бренду Miu Miu.

54-річна знаменитість скомбінувала міні-спідницю з низькою посадкою та поясом разом з топом, який дозволив їй продемонструвати підтягнутий живіт. Завершували кокетливий образ сірі гольфи та гостроносі лофери. Відповідне фото опубліковано на сторінці Vanity Fair в Instagram.

Фото: instagram.com/vanityfair

"Представляємо наш 28-й щорічний голлівудський номер з номінанткою на премію "Оскар" Ніколь Кідман у головній ролі. Зірка серіалу "Бути Рікардо" десятиліттями тримала ключі від Голлівуду, а її остання роль Люсіль Болл принесла їй п'яту номінацію на "Оскар". Після 40 років участі у більш ніж 80 кіно- та телепроектах, Кідман каже, що підходить до кожної ролі так, ніби вона щойно закінчила театральний клас”, – йдеться у підписі до знімка.

Фото: instagram.com/NicoleKidman

Сміливе вбрання Кідман, над створенням якого працювала британська стилістка Кеті Гранд, схоже, не сподобалося шанувальникам акторки. Вони наголосили, що "образ школярки" не виглядає круто у цьому випадку. Інші просто спробували зрозуміти, який задум може ховатися за відвертим аутфітом зірки.

"Вона досвідчена акторка, номінована на "Оскар". Чому вона одягнена як школярка? Не круто", "Хотілося б почути концепцію, яка стоїть за цим… тому що я не розумію", "Ніколь Кідман неймовірна, але цей стиль жахливий. Я в шоці, що вона погодилася на це", "Хто вирішив, що це гарна ідея? Розум затуманюється", - висловилися з цього приводу люди. Також були й ті, хто назвав образ Кідман "абсолютно страшним", "жахливим" та "безглуздим".

"Ненависники будуть ненавидіти! Ніколь виглядає приголомшливо!" - вигукнув один із фанатів в Instagram, який оцінив спокусливе вбрання акторки.

Фото: instagram.com/NicoleKidman

Нагадаємо, Ніколь Кідман - австралійська та американська акторка, співачка, продюсерка та посол доброї волі ЮНІСЕФ. Лауреатка премії "Оскар" 2003 року за роль Вірджинії Вулф у фільмі "Годинник". Власниця іменної зірки на Голлівудській "Алеї слави".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Після виїзду в України Потап показався в новій країні: де зараз перебуває репер

Український репер і продюсер Потап показав фото із Софії – столиця Болгарії – чим займається артист за кордоном

Міша Коллінз у Києві: відомий актор показав фото та зізнався в любові до України

Американський актор Міша Коллінз приїхав до України та показав фото на тлі знищеної російської техники, що виставлена у Києві

Jerry Heil вразила вишуканим образом на червоному хіднику у Каннах

Jerry Heil показала смілий образ на Каннському кінофестивалі - який вигляд мала співачка, яка була ціль її візиту