Лайм

52-річна Ніколь Кідман в бунтарських нарядах знялася для ювілейного Vogue: фото

Акторка приміряла незвичайні для себе образи

Оскароносна акторка Ніколь Кідман стала героїнею грудневого випуску австралійського Vogue, присвяченого 60-річчю журналу.

52-річна зірка прикрасила обкладинку глянцю, а також знялася в стильній фотосесії, де приміряла незвичний для себе стиль рокерши. Результат фотозйомки знаменитість показала на своїй сторінці в Instagram.

На одному зі знімків Кідман зображена в бунтарскому образі: чорній сукні з мереживним верхом і прозорою пишною спідницею з фатину. Зухвалий образ Ніколь був доповнений масивними черевиками та прикрасами з перлами.

На іншому фото акторка зображена в обтягуючій сукні в підлогу з тонкими бретельками і черевиках на платформі. Ніколь розпустила волосся і зробила недбалу укладку. Головним акцентом образу стали масивні прикраси.

  • Українська співачка і модель Даша Астаф'єва здивувала шанувальників сміливою фотосесією. Для гарних кадрів знаменитість відправилася в "країну льодів" - Ісландію.
  • Американська співачка і акторка Дженніфер Лопес отримала звання "Ікона року" за версією чоловічого журналу GQ. 50-річна зірка прикрасила собою обкладинку глянцю, а також знялася в сексуальній фотосесії.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей

Лофери залишаються головним трендом весняного взуття у 2024 році: фото

Що таке лофери, які моделі цього жіночого взуття зараз у тренді, а також з чим їх поєднувати у весняному сезоні, щоб виглядати стильно