Лайм

Ми переросли один одного: колишня дружина Позитива назвала справжню причину розлучення з музикантом

Олексій та Анна познайомилися ще у шкільні роки

Екс-учасник гурту "Время и Стекло" Позитив (Олексій Завгородній) та дизайнерка бренду Annсhoo Анна Андрійчук-Завгородня розлучилися через 13 років стосунків, про що стало відомо у квітні 2021 року. Колишня дружина музиканта зізналася, що це сталося через те, що вони стали абсолютно різними людьми.

Доетальніше про це дівчина розповіла в інтерв'ю Анні Олицькій. Андрійчук наголосила, що спочатку були спроби врятувати стосунки, але це не дало жодних результатів. "Ми переросли один одного - це найголовніше, що трапилося в наших відносинах, чому ми розлучилися. Мені подобалися одні речі вже, а Льоші інші. Ми стали абсолютно різними людьми, і це нормально. Я не бачу в цьому жодної драми" - пояснила вона.

Фото: instagram.com/annchuk

"Звичайно, коли це трапляється, це складно. І кожній людині було б боляче, але насправді все не так страшно. З цим жити можна і потрібно. Головне – бути чесним із самим собою та відповідати собі на запитання", - додала Анна.

"Перший рік ми намагалися склеїти це все, розмовляти. Але у Льоші було дуже багато концертів, йому було не до цього, грубо кажучи", - відверто розповіла екс-дружина Позитива.

Андрійчук не приховує, що іноді бачиться із колишнім обранцем. Пройшло ще не так багато часу, проте до теми розлучення вона вже ставиться відносно спокійно, адже змогла зберегти дружні стосунки з Олексієм.

Нагадаємо, Олексій та Анна познайомилися ще у шкільні роки, а узаконили стосунки у 2013 році. Дівчина була поруч із артистом із самого початку його творчого шляху. Андрійчук залишила роботу на телебаченні та перекваліфікувалася у дизайнера. Зараз вона розвиває власний бренд модного одягу Annсhoo та товаришує з Настею Каменських, з якою їздила до Мексики на зйомки реаліті.

  • Раніше Ірина Горова розповіла про особисте життя після розлучення з Потапом. Сьогодні продюсерка перебуває в "ідеальних" стосунках, і статусу дружини абсолютно не прагне.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування