Лайм

Як Остапчук, Єфросиніна, Горбунов та інші зірки відреагували на визнання Путіним "ЛДНР"

Українські знаменитості не залишилися осторонь

Українські зірки відреагували на визнання Володимиром Путіним "незалежності" окупованих районів Донецької та Луганської областей. Свою реакцію на заяву президента країни-агресора зірки публікують в Instagram.

Володимир Остапчук зазначив, що глава РФ своїм рішенням підставив саме своїх громадян та мешканців Донбасу. "І я не тільки про блокаду/санкції та огорожу від усього світу. Тому що ми свою країну не віддамо. За нами правда і наша земля", - зазначив телеведучий.

Фото: instagram.com/vova_ostapchuk

У Влада Ями після новин із Кремля ніч була безсонною. "Куплю снодійне", - відреагував на вечірню новину хореограф.

Фото: instagram.com/vladyama_official

"Коли прослухала найкінченіший урок з історії... Хтось, оновіть вчителю календар і глобус!", - написала Маша Єфросиніна після заяви Путіна. Допис ведуча супроводила своїм кумедним фото.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

"Страх і паніка – найкращі союзники шаленого карлика! Однозначно на нього чекає Гаага! А ми, українці, як ніколи стаємо сильними! Наша віра в армію, Бога, нашу правоту - робить нас сильнішими у світі! Тому віримо, допомагаємо армії, працюємо, плануємо майбутнє і зберігаємо спокій! Слава Україні!, - написав на своїй сторінці Юрій Горбунов.

Фото: instagram.com/gorbunovyuriy

Дружина телеведучого Катя Осадча також закликала українців зберігати спокій та берегти Україну.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Katya Osadcha (@kosadcha)

Дружина Віктора Павлика опублікувала короткий ролик, у якому тримає український прапор. "Наша країна не здасться ніколи! Тому що ми сміливі, чесні та незалежні! З вірою в краще!", - написала Катерина Репяхова.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Катя Павлік (Репяхова) (@repyahovakate)

Григорій Решетник також відреагував на ситуацію та закликав українців зберігати спокій, але готуватися до будь-якого розвитку подій. "Зберігайте спокій! Проте будьте готові до різного розвитку подій. Довіряйте собі! Вірте в Україну! Україна сильна! Разом ми сила! Правда переможе! Віримо та молимося", - написав телеведучий.

Фото: instagram.com/grisha_reshetnik

Злата Огнєвіч опублікувала старовинне фото та звернулася до окупантів: "Дуже прошу, дайте спокій моїй країні". А українців закликала зберігати спокій та підтримувати близьких.

Фото: instagram.com/zlata.ognevich

Анатолій Анатоліч опублікував фотографію з дітьми та написав: "На фото бендерівець знущається над російськомовними дітьми. Віддаю фото російським ЗМІ. Безкоштовно".

Фото: instagram.com/anatoliyanatolich

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Еден Голан, участь якої у "Євробаченні-2024" була під загрозою, виступила у другому півфіналі: відео

Ізраїль виступив на Євробаченні-2024 у другому півфіналі 9 травня - Еден Голан спочатку освистали, а потім аплодували їй

Чим запам'ятався другий півфінал "Євробачення 2024", який відбувся у Мальме: головні подробиці ефіру

Другий півфінал Євробачення 2024 9 травня - дивитися онлайн трансляцію конкурсу - хто виступав і якими були результати голосування

Які країни потрапили у фінал "Євробачення-2024" після другого півфіналу: результати голосування

Стали відомі імена нових фіналістів після проведення другого півфіналу Євробачення 2024 - як виглядає таблиця результатів, хто у фіналі