Лайм

Сніжана Єгорова підтримала визнання Путіним "ЛДНР" та назвала його "героєм нашого часу"

Акторка побажала миру жителям Донбасу

Відома своїми українофобськими заявами ведуча Сніжана Єгорова, яка раніше публічно підтримала Володимира Путіна, назвала його "героєм нашого часу". Вона зробила це після того, як президент РФ підписав указ про визнання "ЛДНР".

Про це знаменитість повідомила у своєму Telegram-каналі. "Друзі мої, прекрасні! Я знаю, що ви повірите! Сьогодні я цілий день до вечора слухала апокаліпсис. Одкровення Іоанна Богослова. Потім пояснення та роздуми про нього Андрія Ткачова. А в цей час Путін підписав указ про визнання "ЛДНР"! Бог у допомогу! Нехай буде мир на землі Донбасу!" - написала вона.

Фото: t.me/SnezhanaEgorova/486

Крім того, Єгорова заявила, що рада за людей, які проживають у "ДНР" та "ЛНР", оскільки, на її думку, "прийшов мир на землю Донбасу": " Історичне рішення героя нашого часу! Мир Донбасу!".

Фото: t.me/SnezhanaEgorova/486

Українська телеведуча далеко не вперше робить подібні заяви, у яких підтримує президента країни-агресора. Акторка є прихильницею Путіна і не приховує свою позицію. У січні вона публічно заявила про підтримку Володимира Путіна та закликала українців подивитися відео за участю глави РФ, за що отримала нову порцію критики.

Раніше Сніжана Єгорова також заговорила про утиск російськомовних людей в Україні, про спроби "забити камінням" російську мову, але осоромилася, назвавши Євгена Онєгіна "автором, який є частиною нашої свідомості".

Фото: instagram.com/snezha_egorova

Акторка назвала українських дітей "манкуртами, яничарами, ворогами та зрадниками, які нам розповідатимуть, що вони сильні і у них всі попереду". "З наших власних дітей сформували манкуртів, яничарів, ворогів та зрадників, які будуть нам розповідати, що вони сильні і у них все попереду. І впевнені в тому, що їм потрібно завойовувати місце під сонцем. Їм у свідомість, що всіх людей, народжених у "совку", треба закатати в асфальт, і тоді настане їхнє щасливе майбутнє", - сказала вона.

  • Дочка Сніжани Єгорової висловилася про скандальні заяви матері. "Відчуваю біль, сором і бажання захистити своїх дітей. Тому що мені страшно за них, мені страшно, бо їхня бабуся, сидячи за кордоном, підтримує людину, яка вбиває українців. Їхня бабуся не переживає навіть за безпеку своїх онуків, які живуть у Україні, ходять тут до школи, садка… Я не можу і не повинна відповідати за слова та вчинки моєї мами, я сама мама трьох дітей і намагаюся своє життя жити так, щоб їм ніколи не було за мене соромно, і щоб вони не були заручниками моїх егоїстичних вчинків", - заявила Анастасія Ровінська.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLіme і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Червоний манікюр - вічна класика, яка завжди в тренді: актуальні дизайни на весну

Червоний манікюр - це позачасовий та універсальний вибір, який випромінює впевненість, вишуканість та гламур

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни