RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

Путін оголосив "ДНР" та "ЛНР" "незалежними": відео

Президент Росії звернувся до росіян у зв'язку з підписанням указу про визнання т.зв. "ДНР" та "ЛНР" (окуповані РФ райони Донецької та Луганської областей України) "незалежними республіками".

Трансляція звернення велася на YouTube-каналі "360".

Відразу після звернення відбулася церемонія підписання Путіним документів, якими РФ визнає "ДНР" та "ЛНР" "незалежними республіками". У Кремлі також були присутні Денис Пушилін та Леонід Пасічник.

Нагадаємо, 15 лютого депутати Державної Думи Російської Федерації підтримали звернення до Володимира Путіна щодо необхідності визнання окупованих районів Донецької та Луганської областей України "незалежними республіками". При цьому прес-секретар Володимира Путіна Дмитро Пєсков запропонував "не забігати наперед" із цим питанням.

Також ми повідомляли, що 21 лютого самозвані "лідери" "ДНР" та "ЛНР" Денис Пушилін та Леонід Пасічник закликали президента РФ Володимира Путіна визнати "незалежність" т.зв. республік.

Пізніше "Апостроф" повідомив, що в найвищі посадові особи Росії запропонували Володимиру Путіну визнати окремі райони Донецької та Луганської областей України (т.зв. "ДНР" та "ЛНР") "незалежними республіками" .