Лайм

Угода на 15 мільйонів доларів: Брітні Спірс підписала контракт на видання мемуарів

Зірка відверто розповість про кар'єру, "токсичне" життя та сім'ю

Американська виконавиця Брітні Спірс, яка лише нещодавно змогла відсвяткувати повне звільнення від опіки батька, розповість свою особисту історію у книзі. За право опублікувати її мемуари боролися кілька видавництв, і в результаті вона обрала видавничий дім Simon & Schuster.

Знаменита артистка отримає гонорар у розмірі 15 мільйонів доларів, пише видання Page Six. Книга буде присвячена її кар'єрі, "токсичному" життю та сім'ї.

Фото: instagram.com/britneyspears

Співачка вирішила випустити мемуари після того, як її молодша сестра Джеймі Лінн у січні цього року опублікувала книгу під назвою "Речі, які я мала сказати". Спірс розлютилася від того, що написала її сестра у своєму творінні. "Я хотіла б, щоб ти пройшла тест на детекторі брехні, щоб усі люди бачили, що ти брешеш про мене крізь зуби! Я бажаю, щоб всемогутній Господь міг спуститися і показати всьому світу, що ти брешеш і заробляєш на мені гроші! Ти сволота, Джеймі Лінн", - висловилася зірка на своїй сторінці в Instagram.

Брітні Спірс із сестрою Джеймі Лінн Спірс Фото: Getty Images

Адвокат співачки Метью Розенгарт видав жорстко сформульовану заяву, в якій говорилося, що Брітні "більше не наражатиметься на знущання" з боку своєї сім'ї. "Хоча Брітні не читала і не збирається читати вашу книгу, вона та мільйони її шанувальників були вражені, побачивши, як ви використали її для отримання грошової вигоди. Вона не потерпить цього і не повинна", - було написано там.

Брітні Спірс із сім'єю у 2003 році Фото: Getty Images

Нагадаємо, 12 листопада суд Лос-Анджелеса повністю звільнив Брітні Спірс від опіки, повернувши їй право розпоряджатися майном та особистим життям. Упродовж 13 років усіма грошима, які заробляла співачка, розпоряджався її батько. Він також мав на інші сфери її життя - від фінансових питань до творчості, а також особистих зустрічей. Через деякий час Джеймі Спірс був усунений від прийняття рішень, пов'язаних із особистим життям артистки, проте зберіг право контролювати її майно.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Яким був перший півфінал "Євробачення-2024", в якому виступила Україна: відео найкращих номерів

Після першого півфіналу у фінал "Євробачення-2024" пройшли 10 учасників, серед яких alyona alyona та Jerry Heil - відео виступу України 7 травня

На конкурсі вперше за 30 років: як представниця Люксембурга виступила на "Євробаченні-2024"

Люксембург повернувся на Євробачення після 30-річної перерви - хто представляє країну у та яким був виступ виконавиці - відео

Україна вийшла у фінал "Євробачення-2024": коли виступатимуть alyona alyona і Jerry Heil

alyona alyona і Jerry Heil витягли під час жеребкування позицію Вибір продюсера - коли артистки будуть виступати у фіналі Євробачення 2024