Лайм

Путін зробив серйозний прорахунок: Стівен Кінг прокоментував вторгнення Росії в Україну

"Не можна стояти осторонь, коли велика дитина б'є маленьку"

Відомий американський письменник Стівен Кінг прокоментував вторгнення країни-агресора Росії в Україну. Він заявив, що Володимир Путін "зробив серйозний прорахунок".

Таку думку знаменитість висловив на своїй сторінці у Twitter. "Пан Путін зробив серйозний прорахунок. Він забув, що більше не має справи з президентом США Дональдом Трампом", - написав Кінг. Він зробив відповідну заяву після того, як Путін заявив про визнання так званих "ДНР" і "ЛНР".

Фото: twitter.com/StephenKing

"Чому більшість із нас навчилася в дитинстві на ігровому майданчику: не можна стояти осторонь, коли велика дитина б'є маленьку. Ти маєш прийняти удари, щоб зупинити велику дитину", – зазначив письменник у наступному пості, який опублікував 24 лютого.

Фото: Getty Images

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський заявив, що рішення РФ про визнання "незалежності" так званих "ЛДНР" Київ розцінює як порушення суверенітету та територіальної цілісності України. Також воно може означати односторонній вихід РФ із Мінських угод та ігнорування рішень у рамках нормандського формату.

24 лютого під час відеозвернення на російському президент РФ Володимир Путін заявив про початок військової операції на Донбасі. Росія завдала ракетні та авіаційні удари по радарах і зенітно-ракетних комплексах протиповітряної оборони, авіабазах, складах боєприпасів бригад сухопутних військ.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям

Травесті-діва Монро прокоментувала ставлення до можливої мобілізації після прийняття нового закону

Після ухвалення нового закону про мобілізацію трансгендерна Діва Монро заявила, що готова відвідати ТЦК

Хто виступатиме у першому півфіналі "Євробачення-2024": пісня України та інших країн-учасниць

Коли виступатиме Україна на "Євробаченні-2024" - пісня alyona alyona і Jerry Heil та інших учасників першого півфіналу, що відбудеться 7 травня