Лайм

Вимагайте від цього злодія зупинити війну! Гордон звернувся до Дудя, Собчак та російських матерів

Журналіст записав відеозвернення

Український журналіст Дмитро Гордон прокоментував повномасштабне вторгнення країни-агресора Росії в Україну. Він звернувся до російських журналістів Юрія Дудя та Ксенії Собчак і закликав їх зробити все можливе, щоб зупинити агресію з боку РФ.

На своїй сторінці в Instagram знаменитість опублікував відповідне відеозвернення. Також журналіст звернувся до російських матерів і попередив їх, що у разі продовження агресивних дій з боку РФ втрати будуть важкими для них.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення Дмитро Гордон (@gordondmytro)

"Російські матері! Я знаходжуся зараз у центрі Києва – столиці суверенної незалежної України, на яку сьогодні скоєно напад лиходійським режимом Путіна. Сьогодні під боєм більшість наших міст, бомби падають на наші міста! Зараз у Гостомелі, під Києвом, в аеропорту висадилося 30 російських вертольотів. Підбито три. Триває бій. Ваші діти будуть гинути тут, не вийде інакше! Не ми прийшли до вас - ви прийшли до нас. Вимагайте від цього лиходія зупинити війну!Ксенія Собчак, я звертаюся до тебе! Юра Дудь, я звертаюся до тебе! Робіть все, виступайте, зупиніть це!", - сказав Гордон.

Фото: instagram.com/gordondmytro

24 лютого під час відеозвернення на російському телебаченні президент РФ Володимир Путін заявив про початок військової операції на Донбасі. Росія завдала ракетні та авіаційні удари по радарах і зенітно-ракетних комплексах протиповітряної оборони, авіабазах, складах боєприпасів бригад сухопутних військ.

З 5:00 ранку Збройні Сили України ведуть активні бойові дії на напрямках висування супротивника. "Напружена ситуація на Північному та Південному напрямах. Ведуться бої за Гостомельський аеродром, а також міста Генічеськ, Скадовськ, Чаплинка. Закликаю резервістів тероборони та всіх, хто може тримати зброю в руках, знищувати окупантів!", - повідомляється на офіційній сторінці Головнокомандувача Збройних Сил України.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil