Лайм

Ігор Кондратюк прокоментував обстріл окупантами його будинку: Моя дружина плакала

Нерухомість розташована на Житомирському напрямку

Український телеведучий та шоумен Ігор Кондратюк, в будинок якого 14 березня потрапив снаряд, розповів, що на момент обстрілу в будинку нікого не було. Він виїхав із сім'єю у безпечне місце ще 2 березня.

Цими подробицями знаменитість поділився в ефірі програми "Сніданок з 1+1". "Нас у цьому будинку не було, ми виїхали. Цей будинок розташований на Житомирському напрямку. Ми виїхали 2 березня, коли до російських танків залишалося 10 км. Я забрав усю сім'ю, нас було 12 людей. Ми поїхали. Серед них була моя вагітна родичка, яка сьогодні о 5.00 народила нову українку. Тому будинок – це дрібниці, хоч моя дружина плакала", - сказав Кондратюк.

14 березня телеведучому виповнилося 60 років, проте він зазначив, що зараз йому не до святкування. "У пам'яті з цього дня залишилося лише те, що ми з дружиною вперше за 19 днів не сиділи в новинах і не переміщалися по Україні. Ми виїхали 2-го числа, зараз я вже в безпеці, вже третю ніч перебуваю у Львові. Я далеко. не остання людина, якій потрібна допомога в цій країні. Я впораюся, у мене багато друзів. День народження запам'ятався мені таким", - заявив шоумен.

Фото: facebook.com/kondratjukigor

"Немає зараз жодної необхідності та бажання святкувати. Ювілей чи ні – не має значення. Усі думки про мою Херсонщину, де люди зараз в окупації", - додав він.

  • Раніше Дмитро Комаров показав наслідки обстрілу Києва. 14 березня снаряд від обстрілу російськими агресорами потрапив до житлового будинку на столичній Оболоні. Мешканці будинку змушені були зібрати найнеобхідніше та залишити рідні стіни. Ведучий "Світу навиворіт" приїхав на місце інциденту та зафіксував наслідки.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Говорять про вас за вашою спиною: які знаки Зодіаку найбільш лицемірні

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які є лицемірами та говорять за спиною - у списку опинилися Близнюки, Терези і Скорпіони

Що відомо про Максима Самчика - актора з серіалу "Одна родина", який підкорив серця українців

Що відомо про українського актора Максима Самчика, який зіграв Максима Куца в серіалі "Одна родина"

Дочка Емінема вийшла заміж: дівчина зворушила мережу теплими родинними фото

Хейлі Джейд Скотт вийшла заміж за свого обранця Евана МакКлінтока - який вигляд мали наречені, дк було весілля