Лайм

Дмитро Комаров показав наслідки обстрілів Києва: Оболонь у фотографіях

Також ведучий побував на Куренівці

14 березня снаряд від обстрілів російськими агресорами потрапив до житлового будинку на столичній Оболоні. Мешканці будинку змушені були зібрати найнеобхідніше та залишити рідні стіни. Ведучий "Світ навиворіт" Дмитро Комаров приїхав на місце інциденту та зафіксував наслідки.

На своїй сторінці у Instagram мандрівник виклав серію відповідних кадрів. "Зафіксував учорашній день у світлинах. Оболонь", - написав під знімками Комаров.


Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення Дмитро Комаров (@komarovmir)

Також телеведучий побував на Куренівці, де ворожий снаряд потрапив до житлового будинку. Внаслідок цього загинули люди і була пошкоджена інфраструктура.


Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення Дмитро Комаров (@komarovmir)

Комаров зізнався, що йому досі важко повірити, що це все відбувається насправді, що мирні міста України руйнують російські окупанти. "14.03.2022. Вчора повернувся додому в нетиповому для себе стані. Я багато чого побачив у житті. Але вчора було важко повірити, що це не страшний сон. Що це мій рідний Київ. Спокійний житловий масив Оболонь. Звичайна 9-поверхівка радянських часів – в такій же дорослішав я. Горе принесла російська ракета. Обвали. Пожежа. Смерть. Квартири зруйновані. Сльози людей. Відчай. Горе. Сотні зруйнованих "мрій". Ще ввечері ці люди лягали спати з думками, як і більшість киян (і я теж), з думкою: "Ну, якщо бомбардування - нас це не торкнеться. Київ великий". Але прилетіти може до будь-якої оселі", - зазначив він.

Фото: instagram.com/komarovmir

"Я бував у Чорнобилі та Фукусімі. Я бачив, як страшно виглядають будинки, в яких зупинилося життя. В один момент. Вчора я побачив це вдома. Сніданок, який не встигли доїсти. Іграшки, які діти поспіхом покинули. Всі речі, все життя, все те, що сім'ї збирали десятиліттями, в одну мить знищено російською армією. "Дімочко, що нам робити, як мені вивезти речі", - зі сльозами каже жінка, впізнавши мене. Я набираю знайомих волонтерів і прошу допомогти. Хлопці миттєво надсилають з іншого кінця міста автобус і джип. Перевозимо всі уцілілі речі жінки у квартиру її знайомих. Потім інші питання – плівка, способи закрити винесені двері та вікна", - продовжив розповідь телеведучий.

Фото: instagram.com/komarovmir

"Неймовірне єднання. І найдивовижніше - навіть у знищених квартирах українці не втрачають самовладання. "Ми живі, це головне, не дарма лягли спати в дальній кімнаті, щоб кілька стін, які відбудують від кордону з РФ", - кажуть мені. Так, від кордону з РФ тепер треба бути подалі. Навіть у власній квартирі, де на кілометри навколо - жодного військового об'єкта", - підсумував Комаров.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil