Лайм

Сильний трек на підтримку ЗСУ: Женя Галич та Саша Чемеров випустили пісню "Досить"

Композиція була написана ще 4 роки тому

Український рок-музикант, уродженець Чернігова Саша Чемеров разом із лідером гурту O.Torvald Женею Галичем презентували пісню "Досить". Новий трек музиканти присвятили українським бійцям, які вже четвертий тиждень героїчно борються із російськими окупантами.

Олександр Чемеров опублікував відповідний ролик на своєму Youtube-каналі. В інтерв'ю "Суспільному" артист розповів, що композиція була написана ще 4 роки тому, але тоді її не випустили, оскільки вона є дуже відвертою.

"Пісня залишилась зі мною. За день до війни я зрозумів, що треба її записувати і випускати. А ми з Женею Галичем вже давно говорили про те, щоб зробити якусь спільну пісню. І ми з ним зустрілися, я йому показав демо і сказав: "давай зробимо таку пісню". На тому і вирішили. І вже наступного дня почалася війна: бомбосховища, жертви, страшний цей геноцид", - розповів Чемеров.

Фото: Wikipedia

"Пісня реально, я вважаю, дуже сильна. Для підтримки духу наших бійців, в ній вся та правда. Я не знаю, як так сталось чотири роки тому, що вона народилася в мене, але вона дуже на часі зараз. І впевнений, що вона дуже підтримує і людей України, і ЗСУ, і тероборону, і всіх волонтерів", - додав виконавець.

  • Тим часом українська креативна спільнота разом із музичним продюсером Роджером Леао створили новий гімн для РФ, який набагато більше підходить країні-окупантові. "Гімн справжньої Росії" було створено зі звуків, записаних під час вибухів та авіаударів у мирних українських містах після нападу РФ.
  • Сергій Бабкін змінив текст пісні "Я солдат", щоб підняти бойовий дух українців. Популярний хіт отримав нове життя та сенс.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків