Лайм

Ворожий снаряд влучив у будинок екс-продюсера Ані Лорак: Ні дому, ні офісу більше немає

Будівля загорілася, більша її частина була пошкоджена

На Подолі в Києві ворожий снаряд потрапив в будинок та офіс музичного продюсера Юрія Фальоси. Він виклав у мережу фото пошкодженого будинку, а також показав скріншот повідомлення мера Віталія Кличка.

Відповідні кадри Фальоса опублікував на своїй сторінці у Facebook. Внаслідок влучення снаряда будівля загорілася, і більша її частина була пошкоджена. Також через пожежу пошкоджено фасад іншого будинку та вибито скло. "Ні дому, ні офісу більше немає! Всі живі! Що ж, будемо будуватися заново!" – написав продюсер.

Фото: facebook.com/falyosayuriy

Фото: facebook.com/falyosayuriy

"Увечері ворог знову обстрілював Київ. Снаряди потрапили до кількох приватних будинків у Подільському районі. На місці працюють рятувальники та медики. Загоряння локалізовано, але роботи з ліквідації наслідків пожежі продовжуються. Наразі постраждалих не виявили. Пошкоджено газопровід низького тиску. Аварію ліквідовують фахівці газової служби", - йдеться у повідомленні Кличка.

Фото: facebook.com/falyosayuriy

Нагадаємо, Юрій Фальоса – музичний продюсер, який співпрацював з Ані Лорак, Мікою Ньютон, Masha Goya. На даний момент займається продюсуванням гурту Mushmellow, Бряц-Band та інших. Співпрацює із Velvet Music.

  • В будинок Ігоря Кондратюка під Києвом також потрапив ворожий снаряд. Він зачепив фасад будинку, вибив вікна і створив вирву у землі.
  • Пізніше Ігор Кондратюк прокоментував обстріл окупантами його будинку. Шоумен розповів, що на момент обстрілу в будинку нікого не було. Він виїхав із сім'єю у безпечне місце ще 2 березня.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували

Український актор Євген Шумілов загинув на фронті, захищаючи пораненого побратима

На фронті загинув український актор театру та кіно Євген Шумілов, який захищав Україну від початку повномасштабної війни

Українська співачка повідомила про третій викидень і зізналася, чи хоче ще дітей

Співачка Альона Омаргалієва розповіла, що пережила три викидні - виконавиця зізналася, чи не втратила надію народити другу дитину