Лайм

Через твою владу в тебе тавро ізгоя: Kyivstoner звернувся до фанатів із Росії

Виконавець висловив свою думку

Український репер Kyivstoner записав відеозвернення, яке адресував своїм шанувальникам із Росії. Він спробував їм пояснити, що немає жодної так званої "спецоперації", а є повномасштабна війна, яку розв'язала країна-окупант РФ в незалежній Україні.

Відповідне відео з'явилося у соціальній мережі TikTok. "Немає жодної "спецоперації", є війна. Яку розпочала твоя влада, яка вторглася на нашу землю. Яка вбиває наших людей, і твоїх теж", - сказав артист.





"Ніхто не б'є по військових об'єктах. Е**шать по містах, по будинках, по пологових будинках, по театрах. Я просто до чого це все кажу: через твою владу в тебе тавро ізгоя. Я просто мовчав весь цей час, тому що я думав, що люди і самі все зрозуміють, але вони нічого не розуміють", - продовжив він.

"Я це говорю не через тиск з боку підписників чи ще щось... Дуже страшно, коли ти прокидаєшся, стоїть твоя дружина і каже: зай, війна почалася. І ти підходиш до вікна і чуєш сирени. Це дуже страшно. І коли ти стоїш із документами в руках, з маленькою дитиною, і не знаєш, що тобі робити далі. Я хочу попросити пробачення в тих людей, чиє горе я визнавав, але ігнорував. Я просто не відчував на собі те, що відчули ви, тому не надав цьому такого значення", - також зізнався Kyivstoner.

Фото: instagram.com/kyivstoner

Kyivstoner – український відеоблогер, кіноактор, репер, колишній учасник проекту "Гриби". У листопаді минулого року вперше став батьком. Первістка артисту народила його кохана дівчина Аліна.

  • Ти часом Вакарчук показав, як лікарі рятують поранених окупантами дітей. Співак звернувся до матерів російських убивць.
  • Українська співачка Наталія Могилевська розповіла, де ховається під час обстрілів. Вона залишилася у Києві: активно висвітлює події у соцмережах, займається волонтерством і час від часу спускається у метро, де співає пісні для присутніх.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Продовжує вести соцмережі російською: де зараз Михайло Заливако з шоу "Холостяк"

Михайло Заливако виїжджав за кордон у період повномасштабної війни, продовжує вести соцмережі російською - що відомо про його життя

Коло довіри крихітне: подруга Кейт Міддлтон розповіла про її стан під час лікування раку

Кейт Міддлтон продовжує проходити курс хіміотерапії на тлі боротьби з раком - подруга принцеси Уельської розповіла про її стан

Співачка KOLA чесно зізналася, чи говорить з чоловіком про поповнення у родині

KOLA розповіла, чи готова до дітей зі своїм чоловіком, який живе в Ізраїлі - зірка озвучила плани на майбутнє