Лайм

Перемога за нами: Олег Скрипка присвятив захисникам України пісню-кричалку

Артист підбадьорив народ мотивуючими віршами

Виконавець Олег Скрипка, як і багато інших артистів, підтримує бойовий дух українців своєю творчістю. Так, він записав пісню-кричалку, яку присвятив мужнім українським захисникам.

Відповідна публікація з'явилася на сторінці музиканта в Facebook. "Шановне Українське Вояцтво! Звитяжне Козацтво! Волонтери та волонтерки! Українці - україночки та все прогресивне людство! Слава вам! Ви нищите ворога всім фронтам! Та наближаєте той час, як світ очиститься від цього хибного протуберанця історії", - написав Скрипка.

"Вуаля, на ваше озброєння пісенька кричалка.Слава Україні! Героям Слава! Російський корабель…Гасла - відомі всьому світові, а нам вже рідні. Тож будемо незламні духом та невпинно направляємо потвор тим курсом, на який вони заслуговують. Перемога з нами!" - додав він.

"Мільони людей по всьому світу підтримують Україну на мітингах, виходячи на площі своїх міст, висловлюють протест агресії РФ проти України. Українці тепер знають, що вони не самотні, що світ підтримує боротьбу за свободу. Ваша свобода – це наша свобода!", - також сказав співак, опублікувавши відео свого виступу.

Крім того, артист подякував українським захисникам: "Я неймовірно вражений, з якою відвагою наші воїни захищають нас з вами, наших батьків і дітей. Я хочу сказати всім захисникам, Збройним силам України, величезне, сердечне дякую!".

  • Go_A присвятили пісню відродженню України після війни. У ній звучать такі слова: "Рости, моя калина". Вони символізують відродження України, її розквіт та перемогу, до якої залишилося зовсім трішки.
  • Женя Галич та Саша Чемеров випустили пісню "Досить". Новий трек музиканти присвятили українським бійцям, які вже четвертий тиждень героїчно борються із російськими окупантами.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували

Український актор Євген Шумілов загинув на фронті, захищаючи пораненого побратима

На фронті загинув український актор театру та кіно Євген Шумілов, який захищав Україну від початку повномасштабної війни

Українська співачка повідомила про третій викидень і зізналася, чи хоче ще дітей

Співачка Альона Омаргалієва розповіла, що пережила три викидні - виконавиця зізналася, чи не втратила надію народити другу дитину