Лайм

Йдіть живими додому: Андрій Хливнюк звернувся до російських солдатів

Музикант охороняє правопорядок у країні

Український виконавець, соліст гурту "Бумбокс" Андрій Хливнюк, який приєднався до бригади тероборони Києва, звернувся до російських солдатів. Він закликав їх одуматись і скласти зброю, щоб зберегти життя.

На своїй сторінці у Instagram артист виклав відповідний ролик. "Всім привіт з Києва! Я Андрій Хливнюк – вокаліст гурту "Бумбокс", а також боєць національної патрульної поліції міста Києва. Хочу сказати наступне: за 20 з чимось днів вторгнення "денацифікувати" армії фашистській вдалося лише дитячі садки, житлові будинки, захопити вдалося кілька доріг, на яких їх палять. Ніхто цього не забуде і не пробачить. Це треба розуміти дуже чітко", - сказав Хливнюк.


Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширений Андрій Хлівнюк (@andriihorolski)

"Якщо ви опинилися в Україні, якщо вас направили сюди для того, щоб вбивати та грабувати, але ви цього не хочете, бо розумієте, що це злочин без терміну давності, - здайтеся в полон, кидайте зброю, йдіть додому. Повертайтеся живими до своїх сімей. Усім уже зрозуміло, що таке "спецоперація Путіна", - додав він.


Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширений Андрій Хлівнюк (@andriihorolski)

Раніше музикант зізнався, що пишається бути серед тих, хто охороняє правопорядок у країні. Андрій також зазначив, що "вся країна зараз працює як одне ціле". Ми також займаємося охороною правопорядку, забезпечуємо допомогу громадянам. Оскільки в столиці ще залишилося багато людей, які перебувають у бомбосховищах. Вони вимагають уваги: продуктів, медикаментів і навіть евакуації з тих місць, де йдуть найгарячіші бої. Підрозділ спить по черзі по годинах" - розповів артист.

  • Тим часом інші українські знаменитості теж не сидять без діла і роблять все, що в їхніх силах. Так, Святослав Вакарчук продовжує їздити українськими містами, підтримуючи постраждалих людей, волонтерів, військових та захисників ТРО. У своєму Instagram співак показує реалії війни, цього разу записав у Запоріжжі страшне відео з пораненими дітьми.
  • Наталія Могилевська не стала покидати Україну під час війни. Співачка у Києві активно висвітлює події у соцмережах, займається волонтерством і час від часу спускається до метро, де співає пісні для присутніх.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків

Винна я: Оля Цибульська повідомила про аварію і показала розбиту автівку

Українська співачка Оля Цибульська потрапила у ДТП в Києві та розбила свій автомобіль - артистка врізалася у паркувальний бар'єр