Лайм

Донька путінського пропагандиста Володимира Машкова у США виступила проти війни в Україні

Актриса висловила свою позицію

Російська акторка Марія Машкова виступила проти війни незважаючи на те, що її батько, актор Володимир Машков активно підтримує Путіна і був одним з учасників пропагандистського концерту у Лужниках.

Зірка серіалу "Не родись красивой", яка живе із сім'єю у США, дала інтерв'ю CNN, в якому засудила вторгнення Росії в Україну.

Фото: instagram.com/masha_mashkova_official

"Те, що відбувається зараз, неможливо було уявити, припустити. І те, що багато росіян, зокрема мій тато, вірять у те, що насильство можна якось виправдати - це крає мені серце. Але це ніщо порівняно з тим, що зараз переживає український народ, гинучи", - сказала Марія.

Акторка наголосила, що в Україні має багато друзів і колег, але жоден з них не ненавидів її за те, що вона росіянка. І жоден із них не просив, щоб його "рятував містер путін".

На запитання щодо того, чи справді багато жителів РФ вірять у "спецоперацію", українських нацистів тощо, Марія відповіла так: "Вчора я говорила по телефону з моїм батьком і тепер я вірю, що, на жаль, так."

Фото: instagram.com/masha_mashkova_official

"Він попросив мене негайно повертатися до Росії, взяти з собою моїх доньок, бути хорошою росіянкою, просити пробачення за зраду і бути з російським народом, із моїм народом, допомагати боротися проти українських нацистів", - додала Машкова.

Марія не приховувала, що рішення виступити проти батька далося їй нелегко, але вона не могла вчинити інакше, адже вона не лише донька, а й мама. Вчитель її доньки на ім'я Даня живе у Києві, і коли почалася війна, її донька була дуже налякана.

"Ми постійно зідзвонювалися з Данею. І через Даню я говорю зараз. Я знаю, що означає для нього те, що падають бомби. І через те, що це може означати для моєї доньки потім у житті", - пояснила акторка.

Фото: instagram.com/masha_mashkova_official

Пізніше Марія записала відео для росіян із закликом не вірити фашистській пропаганді та зупинити війну.

"Знаю, що говорити мені легше. Я в іншій країні. Не треба вибирати мої діти чи в'язниця. Тому говорю. Ось тільки довелося батька не послухатися. Але це ніщо порівняно зі смертями, які продовжуються цієї секунди. З усіх боків. Зупиніть війну, батьки! Одна з дочок", - сказала Машкова в Instagram.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Masha Mashkova (@masha_mashkova_official)

Новини партнерів

Читайте також

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків

Винна я: Оля Цибульська повідомила про аварію і показала розбиту автівку

Українська співачка Оля Цибульська потрапила у ДТП в Києві та розбила свій автомобіль - артистка врізалася у паркувальний бар'єр

Усі зберігають оптимізм: друг онкохворого Чарльза III розповів про стан його здоров'я

Стан здоров'я Чарльз III, який лікується від онкології, погіршився - про це розповів друг короля - що відомо