Лайм

Відмовляйтесь від цього злочину: репер Ярмак закликав білорусів не вступати у війну з Україною

Виконавець записав звернення з блокпосту

Відомий український репер Ярмак, який став одним із військовослужбовців ЗСУ, звернувся до білоруських військових. Він закликав їх не йти воювати в Україну та не підтримувати злочинні дії своєї влади.

На своїй сторінці у Instagram артист опублікував відповідний ролик. "Хочу звернутися до всіх білорусів, яких з дня на день Путін збирається відправити на братовбивчу війну в Україну. Я записую це відео для того, щоб зберегти життя ваших та наших військових. Ми на своїй землі, ми ніколи не претендували на чужу територію. Ми дуже добрий та гордий народ, який знає, як захищати свою Батьківщину”, - заявив музикант.

"Ми зобов'язані вбивати всіх, хто прийде на нашу землю, так само як російських нелюдів-окупантів, які підло на нас напали і принесли велике горе в наші домівки. Хлопці, відмовляйтеся від цього злочину. Для всіх в'язниць не вистачить, а режим Путіна-Лукашенка протримається недовго. Сьогодні Україна б'ється не лише за свою, а й за вашу свободу. Для нас це війна за найцінніше та найсвятіше, у якій ми дуже скоро переможемо!" – додав він.

Фото: instagram.com/yarmak_music

Ярмак уточнив, що відео записував у музеї Другої Світової Війни, від якої Україна та Білорусь постраждали найбільше. "Сьогодні російські фашисти нещадно бомблять ракетами мирне населення, тому що в сухопутному зіткненні вони горять як вугілля! Ми ніколи не вибачимо російських окупантів! Білоруси, не йдіть на злочин і безумство, у вас є шанс залишитися живими і з чистою совістю! Сьогодні Білорусь по-справжньому окупована і тільки Ви самі вирішуєте бути вільним і сильним народом чи піти кривавою рабською стежкою! Вірю у вашу розсудливість! Живе Білорусь!" – написав репер під публікацією.

Новини партнерів

Читайте також

Говорять про вас за вашою спиною: які знаки Зодіаку найбільш лицемірні

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які є лицемірами та говорять за спиною - у списку опинилися Близнюки, Терези і Скорпіони

Що відомо про Максима Самчика - актора з серіалу "Одна родина", який підкорив серця українців

Що відомо про українського актора Максима Самчика, який зіграв Максима Куца в серіалі "Одна родина"

Дочка Емінема вийшла заміж: дівчина зворушила мережу теплими родинними фото

Хейлі Джейд Скотт вийшла заміж за свого обранця Евана МакКлінтока - який вигляд мали наречені, дк було весілля