RU  UA

Дізнатися

Символ війни: Louis Vuitton лають за нову колекцію прикрас з літерою Z

Модний Дім звинуватили у підтримці російської агресії

Французький бренд Louis Vuitton випустив нову колекцію прикрас, яка обурила людей у всьому світі. Справа в тому, що на ювелірних виробах помітна буква Z – символ, який використовують російські окупанти для ідентифікації своєї військової техніки.

Фотографії браслетів, каблучок та сережок з'явилися на офіційній сторінці модного Дому в Instagram. Користувачів обурив дизайн прикрас, вони вважають недоречним використання цього символу після того, як Росія здійснила повномасштабне вторгнення в Україну.

Фото: instagram.com/louisvuitton

"Це буквально символ війни", "Друзі, ви у своєму розумі?", "Ви жартуєте? Z?", "Ви серйозно, Louis Vuitton? Дійсно "z" і "v". Ви підтримуєте війну?", "Це символ російської агресії в моїй Україні! Ви серйозно Louis Vuitton?!", "Ганьба! Літера Z - це нова свастика в Росії! Зупиніть війну в Україні!", - пишуть коментатори з усього світу.

Фото: Скріншот

Фото: Скріншот

Обличчям рекламної кампанії стала шведська акторка та посол Дому Алісія Вікандер, а також китайська акторка Цзінь Чень. Сам бренд описує свою нову колекцію так:

"Louis Vuitton представляє LV Volt - колекцію вишуканих та графічних ювелірних прикрас, в якій знакові ініціали LV поєднуються у безлічі комбінацій та стають метафорою руху та символом енергії", - сказано на сайті бренду.

Фото: instagram.com/louisvuitton

Читайте також

Мав роман з Анною Трінчер: як змінився актор серіалу "Школа" Богдан Осадчук

Богдан Осадчук в период полномасштабной войны живет в Киеве и занимается актерством – что известно о жизни знаменитости

Наталія Могилевська розповіла про кулінарні шедеври доньки та чоловіка

Наталья Могилевская рассказала, какие блюда любят готовить ее муж и 12-летняя дочь. Артистка также подчеркнула, что тщательно следит за рационом питания

Виявився слабкою людиною: Геннадій Вітер розкритикував артиста-втікача Олега Винника

Геннадий Ветер рассказал, что разочарован поведением Олега Винника. Сейчас знаменитости не общаются