Лайм

Бандера сидить на лавці: Андрій Бєдняков висміяв фейки російської пропаганди

Артист також запропонував своїм підписникам із РФ погуглити, що означає слово "свобода"

Український телеведучий Андрій Бєдняков висміяв фейкові новини РФ у новому пості в Instagram. У своєму зверненні він продемонстрував, як, на думку російських загарбників, проходить "звичайний день в Україні": армія нібито стріляє по своїх, Бандера сидить на лавці та робить коктейлі Молотова, а пенсіонерів б'ють за російську мову.

Артист також запропонував своїм підписникам із РФ погуглити, що означає слово "свобода". Тому що їм самим, схоже, на собі цього ніколи не відчути.

"Вийшов я, підстилка Заходу, надвір. Подивився на всі боки. Зграя фашистів і наркоманів прив'язує до лапок голубів біологічну зброю. Армія ЗСУ у легінсах та на підборах знову стріляє по своїх. Сатаністи відривають голови сніговикам при дітях. Бандера сидить на лавці і робить коктейлі Молотова. Нічого незвичайного. Просто звичайний день в Україні. Гаразд, піду в будинок, а то он пенсіонерів знову почали бити за російську мову. Втретє за сьогодні. Бідні. Весною пахне. Весною особливо ЧІТКО чутний запах свободи. "Свобода" - загугліть, що це означає", - написав Бєдняков.

Фото: instagram.com/biedniakov

22 березня ведучий повідомив у своєму блозі, що зміг поговорити з сестрою, яка наразі знаходиться в окупованому російськими агресорами Маріуполі. Він розповів, що їхню розмову перервали чергові вибухи. "Добре, знову лупасити почали" і почув вибухи. І о*ренів просто. Страшно було через телефон. Люди Маріуполя переживають справжнє пекло", - сказав Бєдняков.

Андрій Бєдняков - український актор та телеведучий, найбільш відомий як ведучий програми про подорожі "Орел і Решка" та вокального шоу талантів "X-Фактор".

Новини партнерів

Читайте також

Говорять про вас за вашою спиною: які знаки Зодіаку найбільш лицемірні

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які є лицемірами та говорять за спиною - у списку опинилися Близнюки, Терези і Скорпіони

Що відомо про Максима Самчика - актора з серіалу "Одна родина", який підкорив серця українців

Що відомо про українського актора Максима Самчика, який зіграв Максима Куца в серіалі "Одна родина"

Дочка Емінема вийшла заміж: дівчина зворушила мережу теплими родинними фото

Хейлі Джейд Скотт вийшла заміж за свого обранця Евана МакКлінтока - який вигляд мали наречені, дк було весілля